Lukša: Doufejme, že nejde o zlepšovák ČSSD „do školy i v neděli“

27.09.2016 11:45

Člověk si myslí, že doba se změnila - moderní technologie, větší poznání. Ale ejhle. Premiér Sobotka si zřejmě rád zavzpomínal na staré časy...

Lukša: Doufejme, že nejde o zlepšovák ČSSD „do školy i v neděli“
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

... kdy někteří z nás rádoby dobrovolně tleskali vysokým představitelům strany, která vládla neomezenou pevnou rukou. Žáci zlínské základní školy zřejmě v rámci této historie šli v neděli uvítat Sobotku. Jistě neobvyklá událost, když do Zlínského kraje přijede premiér naší vlády.

Co čert nechtěl, zrovna v neděli. Možná ti, kteří jeho cestu plánovali, zapomněli, že už nemáme brigády socialistické práce a v neděli tedy bývají dospělí i děti doma. Prý se nakonec tomuto neobvyklému nedělnímu termínu podivoval i sám Sobotka. Samozřejmě si tuto návštěvu nenechal ujít ani lídr kandidátky Zlínského kraje z ČSSD pro krajské volby. Nechyběl také radní pro školství.

Všichni hromadně odmítli, že by se jednalo o předvolební agitaci. Co na to říct, někteří rodiče na tuto neobvyklou akci své děti neposlali, jiní v rámci dobrých vztahů se školou ano. Možná by naše republika byla o kousek dál, kdyby se příslušní pracovníci nebáli premiérovi vysvětlit, že v neděli nechodí do školy děti ani kantoři.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Nebojte, plastová občanka bude vždy platit dál až do zániku vesmíru

6:16 Ministr Bartoš: Nebojte, plastová občanka bude vždy platit dál až do zániku vesmíru

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k digitalizaci.