Lukša (TOP 09): Kauza Baník

02.06.2015 21:23

Loučení Baníku s ostravskými Bazaly nedopadlo pro stadion zrovna dobře.

Lukša (TOP 09): Kauza Baník
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Mnozí z fanoušků se snažili odnést si s sebou na památku kousky trávníku, sedačky, dokonce i branku. Nelze s tím souhlasit a je mi smutno z odchodu Baníku z ostravských Bazal. Řešení situace, kde vlastně Baník bude trénovat, je v nedohlednu. Za éry Baníku se vystřídali různí šéfové a vedli jej hůře, či lépe.

Moravskoslezský kraj je rázovitý, přesto bychom neměli zapomínat, že Baník vychovává i další mladé fotbalisty. A pokud nebude mít kde trénovat, první na to doplatí právě tito malí kluci, a to je špatně. Nežli slovní přestřelky, by bylo dobré sednout si ke stolu, vyříkat si pozitiva a negativa, která rozkmotřené strany trápí, a hledat konsenzus, jak pomoci klubu, jenž k Ostravě neodmyslitelně patří. Současní hráči ani malí kluci v barvách Baníku nemohou za to, kde se Baník dnes ocitl. Většina z nás fandila v ochozech Baníku mnoho let. A když nám byl dobrý při úspěších, pojďme se zamyslet nad tím, jak mu pomoci dnes, aby se nám náhodou nepřihodilo, že zmizí další symbol Ostravy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

13:04 Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.