Lukša (TOP 09): To snad ne...

28.07.2015 16:12

Diskuse o povolení určitého množství alkoholu za volantem na základě vzoru ze zahraničí může být u nás velmi problematická.

Lukša (TOP 09): To snad ne...
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Člověk je tvor, který vždy hledá jak zákazy, příkazy či zákony obejít nebo je alespoň porušit. Zákon přeci není zeď, a tak dnes, když sledujeme zprávy o dopravních nehodách, běhá nám mráz po zádech. Ať už jsou to drogy či alkohol za volantem, počet mrtvých či zraněných je v České republice rozhodně alarmující. Jsme schopni diskutovat o všem možném, o zákazu kouření, běžencích, zvýšení rychlosti na dálnici, ale povolení byť jen malého množství alkoholu pro řidiče by mělo zůstat tabu. Možná by senátor Kubera z ODS při troše snahy mohl najít smysluplnější téma nežli to, které ho v poslední době tolik zaujalo, a to tolerance alkoholu v malém množství pro řidiče. Spíše bych uvítal kampaň proti alkoholu a drogám za volantem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Prosté říkání NE na jakýkoliv složitý problém dnešního světa nic nevyřeší

8:14 Farský (STAN): Prosté říkání NE na jakýkoliv složitý problém dnešního světa nic nevyřeší

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politice SPD.