Macků (KDU-ČSL): Školní družina pracuje dlouhodobě v nevyhovujícím režimu

08.03.2021 16:47

Dačičtí radní na svém zasedání dne 24. února schválili vyhodnocení veřejné zakázky na akci „Vybudování učeben a zázemí pro školní družinu v ZŠ Dačice, ul. Boženy Němcové“.

Macků (KDU-ČSL): Školní družina pracuje dlouhodobě v nevyhovujícím režimu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo KDU-ČSL

„Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovitele projektové dokumentace akce s názvem „Vybudování učeben a zázemí pro školní družinu ZŠ v ul. Boženy Němcové v Dačicích bylo schváleno 27. ledna na 68. jednání rady města. Ve stanovené lhůtě jsme obdrželi 2 nabídky. Smlouva bude uzavřena se společností DELTA projekt s. r. o., která podala vítěznou nabídku ve výši 698 000 Kč bez DPH“ uvedl starosta Karel Macků.

„Školní družina v této škole pracuje dlouhodobě v nevyhovujícím režimu, neboť musí pro svůj provoz využívat kmenové učebny a průchozí halu, což je z hlediska provozu školní družiny i školy velmi nevhodné. Rádi bychom pro děti vybudovali odpovídající prostory, a proto se bude jednat o vestavbu bloku učeben do prostoru mezi centrálními šatnami, budovou gymnázia a budovou tělocvičny, která bude obsahovat zejména novostavbu objektu školní družiny“ přiblížil záměr města Macků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…