Matějka (SPR-RSČ 2016): Raději svobodu s jejím nebezpečím, než klid otroctví

04.09.2016 12:17

Prosazení programu o přežití a podnět, prezidentu republiky Milošovi Zemanovi k odvolání Sobotkovy vlády.

Matějka (SPR-RSČ 2016): Raději svobodu s jejím nebezpečím, než klid otroctví
Foto: SPR-RSČ 2016
Popisek: Sdružení pro republiku – Republikánská strana Československa 2016

Tento program prosazuje základní a životně nejdůležitější zákony, na které následně navazují změny k naší bezpečnosti a ochraně, soběstačnosti, zaměstnanosti, obnova školství, kultury, bezplatné zdravotnictví, odděleni důchodů od státního rozpočtu a další.

1. Listinu základních práv a svobod nadřadit Ústavě ČR. Všechny ústavní a následné právní výkonné normy musí byt v souladu s Listinou základních práv a svobod.

2. Zákon O rodině - základem státu je funkční rodina. Nenávratna státní půjčka je poskytována novomanželům, osobní důchodové účty, podpora mezigenerační solidarity, garantovaná penze. Za DŮSTOJNÝ  život našich důchodců. Kteří si to již odpracovali a zaslouží.

3. Zákon o občanské bezpečnosti a ochraně státu v případě ohrožení. Aktivní a nepřetržitý zabezpečovací režim kontroly státní hranice a vzdušného prostoru.

4. Zákon o všeobecném, neodvolatelném referendu a s ním související prováděcí ústavní zákon.

Každý občan má právo vyvolat referendum. K zahájení referenda je zapotřebí 250.000 originálních podpisů s připojenou platnou adresou trvalého pobytu. Každé navržené referendum má právo na objasnění, na obhájení a vysvětleni předkladatelem ve veřejnoprávních mediích denně v hlavním vysílacím čase. Referenda se mohou zúčastnit pouze občané ČR starší 18 let. Uspořádat referendum o vystoupení z EU, NATO, odmítnutí TTIP.

5. Zákon o regulaci církví, Žádná církev nemá právo vlastnit jakýkoliv nemovitý majetek na území ČR Církev je odloučena od jakékoliv vazby na politiku a státní rozpočet Jsou zakázány jakékoliv projevy islamizace.

6. Zákon o migraci a více občanství. Zpřísnění podmínek pro cizince pro jejich pobyt na území našeho státu, vázané na jejich legální vstup, identifikaci, zdravotní vyšetření s povinností oznámení místa jejich pobytu Občan ČR nesmí být současně občanem jiného státu.

7. Zákon o půdě a podnikání cizinců na území republiky. Cizinec nesmí vlastnit půdu v ČR, půda může být pouze pronajata. Všichni podnikající na území ČR, platí z této činnosti daň v ČR.

Cizinec smí na našem území samostatně podnikat pouze za předpokladu, že jednatelem společnosti nebo předsedou představenstva je občan ČR. Jediným kontrolním orgánem je stát.

Pavel Matějka

EGO nebo Vlast?! Jejich koryta, nebo životy nás všech?!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…