Ministr Metnar jednal o bezpečnosti s bavorským ministrem vnitra

11.06.2018 13:13

V sobotu 9. června se v Chamerau uskutečnilo jednání ministra vnitra Lubomíra Metnara s bavorským ministrem vnitra a integrace Joachimem Herrmannem. Hlavním tématem jejich prvního společného setkání byla spolupráce České republiky a Bavorska při zajišťování vnitřní bezpečnosti v obou zemích včetně otázky boje proti migraci.

Ministr Metnar jednal o bezpečnosti s bavorským ministrem vnitra
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr Lubomír Metnar

Oba ministři vyzdvihli nadstandardní vzájemnou spolupráci, která je na vrcholné technické i odborné úrovni. Dohodli se také na jejím rozšiřování v podobě přeshraničních cvičení bezpečnostních a záchranných složek či na výměně informací. Oba ministři se shodli na tom, že hlavni prioritou obou stran zůstává vysoký stupeň bezpečnosti v obou zemích při zachování volného pohybu přes společné hranice.

Kromě ministrů vnitra se společného jednání zúčastnil první náměstek policejního prezidenta Martin Vondrášek a zemský policejní prezident a vedoucí odboru veřejného pořádku a bezpečnosti Wilhelm Schmidbauer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Věděli jste, že je pražské metro jedno z nejhezčích na světě?

16:14 Hřib (Piráti): Věděli jste, že je pražské metro jedno z nejhezčích na světě?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pražskému metru.