Ministr Zaorálek a poslanec Velebný (ČSSD) navštívili Vrbno pod Pradědem a Krnov

03.10.2014 18:58

Ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek a poslanec Ladislav Velebný zavítali do Vrbna pod Pradědem a Krnova. Setkali se tam s vedením měst a navštívili vrbenskou firmu ATQ s.r.o. a Krnovské opravny a strojírny.

Ministr Zaorálek a poslanec Velebný (ČSSD) navštívili Vrbno pod Pradědem a Krnov
Foto: ČSSD
Popisek: Poslanec Ladislav Velebný

Ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek, poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný a moravskoslezský zastupitel a místostarosta Rýmařova Jaroslav Kala ve čtvrtek 2. října od 9.30 hodin navštívili město Vrbno pod Pradědem.

Na vrbenské radnici se setkali s vedením města a radními, řešili problematiku regionální nezaměstnanosti, vzdělávání v technických oborech a podnikání ve městě. Delegace zavítala také na prohlídku nástrojařské společnosti ATQ s.r.o. a nahlédla do bývalého dřevozpracujícího areálu.

Významná delegace se pak přesunula na 13. hodinu do města Krnova, kde se na tamní radnici setkala s vedením města. Tématem jednání bylo čerpání evropských peněz, nezaměstnanost, silniční obchvat a rozšíření průmyslové zóny.

Ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek se také podíval z věže radnice na město Krnov. Delegace poté navštívila Krnovské opravny a strojírny, kde se seznámila s opravami kolejových vozidel a chodem společnosti.

Ministr Lubomír Zaorálek, poslanec Ladislav Velebný a krajský zastupitel Jaroslav Kala se v podvečer nakonec přesunuli do města Bruntálu a poté do města Rýmařova na předvolební mítinky k podpoře kandidátů v komunálních volbách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…