Ministryně Šlechtová: Kvalitní projektové žádosti? Už v červnu první výzva

10.05.2015 8:34

Ministerstvo pro místní rozvoj ve spolupráci se Společným sekretariátem programu INTERREG EUROPE pořádalo tento týden v Praze seminář pro zájemce o první výzvu tohoto programu.

Ministryně Šlechtová: Kvalitní projektové žádosti? Už v červnu první výzva
Foto: MMR
Popisek: Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová

„Seminář měl za cíl představit českým žadatelům program INTERREG EUROPE tak, aby měli dostatek času na přípravu kvalitních projektových žádostí pro první výzvu. Vyhlášení první výzvy programu je předběžně plánováno na polovinu června 2015,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Informační seminář představil zájemcům o účast v projektech základní charakteristiku programu, podmínky první výzvy a další pravidla programu potřebná pro vypracování řádné projektové žádosti. V rámci semináře byly prezentovány i výsledky programu INTERREG IVC, na který program INTERREG EUROPE v období 2014-2020 navazuje a na závěr semináře měli registrovaní zájemci možnost konzultovat svůj projektový záměr se zaměstnanci Společného sekretariátu z francouzského Lille.

Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE je řízen regionální radou regionu Nord Pas de Calais se sídlem v Lille. Program pokrývá celé území Evropské unie a území Švýcarska a Norska a umožňuje spolupráci mezi subjekty v oblasti politiky regionálního rozvoje. Ministerstvo pro místní rozvoj plní u tohoto programu roli Národního koordinátora na úrovni České republiky.

Tisková zpráva Ministerstva pro místní rozvoj ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…