Mynář (ČSSD): Vojtěch Mynář podpořil nespokojené havíře

17.09.2013 13:49

V Ostravě dnes proběhne protestní pochod za přijatelnou mzdu a zachování pracovních míst v ostravsko-karvinském důlním revíru.

Mynář (ČSSD): Vojtěch Mynář podpořil nespokojené havíře
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Na podporu demonstrujících horníků se vyslovil i europoslanec Vojtěch Mynář. "Hospodářská situace v našem kraji je opravdu kritická a zaměstnanci mají právo projevit svůj názor. Pomoci nám v tomto ohledu může také Evropská unie, a to při zpracování plánu restrukturalizace průmyslu v regionu," zdůraznil Mynář a dodal, že téma je dlouhodobou součástí sociálně-demokratické politiky na evropské úrovni. K úspěšným příkladům ze zahraničí patří například přeměna severofrancouzského město Lille či belgické provincie Limburk. Podle Mynářových slov by Ostravsko mohlo využít též prostředků z Evropského fondu pro přizpůsobení se globalizaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hampl: Nechutné výmluvy docenta Tuleji na svou doktorandku

14:17 Senátor Hampl: Nechutné výmluvy docenta Tuleji na svou doktorandku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nominaci Pavla Tuleji na post ministra pro vědu.