Na svém II. sjezdu zvolila Česká Suverenita nové vedení strany

20.01.2014 15:06

Delegáti sjezdu zvolili statutárním místopředsedou strany Bc. Zdeňka Pavlíčka, známého obhájce nájemníků z bytů OKD a herce Divadla loutek z Ostravy.

Na svém II. sjezdu zvolila Česká Suverenita nové vedení strany
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková, šéfka Suverenity

Řadovými místopředsedy České Suverenity (ČS) pak delegáti sjezdu zvolili Ing. Marii Paukejovou, ředitelku domova pro matku a dítě a vedoucí sociální poradny z Českých Budějovic, JUDr. Miroslava Jindráka, advokáta z Prahy, Ing. Vladislava Nechvátala, bývalého starostu Třešti a krajského zastupitele kraje Vysočina, a Mgr. Petru Bártovou podnikovou právničku.

„Jako advokát jsem doporučoval odložení účinnosti občanského zákoníku,“ řekl nově zvolený místopředseda strany JUDr. Jindrák. „Jsem přesvědčen, že dostane řadu občanů do velmi svízelných životních situací,“ doplnil.

„Proto chystáme bezplatnou právní poradnu strany, abychom lidem pomohli v řešení problémů, do kterých se často dostávají ne vlastní vinnou,“ dodala další právnička v novém stranickém vedení a nová tvář České Suverenity Petra Bártová.

„Česká Suverenita bude nadále pokračovat v prosazování svých programových cílů, jako je vyvázání ČR z povinnosti přijmout euro, stejně jako budeme bránit dalšímu oklešťování národní suverenity,“ řekl ve svém projevu po zvolení statutární místopředseda Zdeněk Pavlíček.

„Jako nové téma pro Českou Suverenitu vidím obranu ČR před plíživou islamizací Evropy, Jsem tradičně zemí universit a katedrál ne mešit a zákona šaria. Přistěhovalci nám nesmí diktovat, jaké zákony máme na našem území respektovat,“ uvedl ve svém vystoupení nově zvolený místopředseda Ing. Vladislav Nechvátal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…