Němec (Piráti): Musíme ty voly vyděsit!

09.05.2014 19:00

Rozkaz zní jasně. Jsou tu volby, musíme ty voly vyděsit, vystrašit a donutit je se bát. Člověk zpitomělý strachem je totiž snadná kořist.

Němec (Piráti): Musíme ty voly vyděsit!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební urna

Já to vidím takhle: https://www.youtube.com/watch?v=_nIFNwggzVc

Ostatní politici ovšem se strachem zručně haraší. Zatímco ČSSD staví ústa Zaorálka a Sobotky, hráze proti Rusku. Paní Wolfová, na všechny strany někomu něco vzkazuje, převléká se do burky a hrozí islamizací „křesťanské" Evropy. Svobodní nás děsí EU jako takovou, nedostatek žárovek a zakřivenost banánu jsou to pravé co nás výhledově zahubí.Některé spolky jdou ještě dál. EU jako spiknutí zednářů, židů, komunistů, fašistů a taxikářů zaslouží zakroutit krkem.Nejen podivné strany však táhnou do boje. ODS už zase hrozí bolševizmem a Eurem. Zatímco TOP 09 hrozí Putinem (s podporou starostů).ANO hraje na oblíbenou notu strachu z toho, že by v EU byl někdo kdo nepracuje. Tedy spíš nás ujišťují že oni makají až se z nich kouří. Sám v tom marně hledám logiku, ale cítím ten strach, který šíří na všechny strany. Opakují stále dokola, co se nám stane, když zrovna jim nedáme hlas. Já to risknu a co vy?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pirátská strana

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.