Nováková (VPM-NK): Kandiduji, protože jsem patriotka

25.08.2014 16:58

Již podruhé kandiduji za politické uskupení Volba pro město – Nezávislí kandidáti na území Prahy 3. Letos jsem se stala lídrem kandidátky a je mi velkou ctí, že mohu vést naši kandidátku do komunálních voleb.

Nováková (VPM-NK): Kandiduji, protože jsem patriotka
Foto: VPM-NK
Popisek: Gabriela Nováková

Chceme a prosadíme změny!

Již podruhé kandiduji za politické uskupení Volba pro město – Nezávislí kandidáti na území Prahy 3. Letos jsem se stala lídrem kandidátky a je mi velkou ctí, že mohu vést naši kandidátku do komunálních voleb.

Kandiduji na Praze 3, protože jsem rodilá žižkovačka, prožila jsem na Žižkově, kromě krátké přestávky v dospělosti, celé své dětství, vychodila jsem zde devítiletku, a poté jsem absolvovala Bankovní akademii, ze které jsem odešla studovat na VŠE Churchillovo náměstí.

Vždy mne oslovovala magie čísel, a proto se také stále snažím zdokonalovat v oboru. Ráda bych uplatnila své zkušenosti i v oblasti obecního hospodaření. Za prioritu považuji vyrovnaný rozpočet a tím i přípravu finančního plánu obce pro období budoucích nejméně pěti let. Za velmi důležitý krok považuji také dokončení plošné privatizace obecních bytů a to za jasných podmínek, bez diskriminačních omezení, která blokují samotnou privatizaci. Realizaci prodeje privatizovaných bytů svěříme odborníkům, konečný stav vždy budeme konzultovat s kupujícími otevřeně a v časovém předstihu.

Ráda bych realizovala tyto svoje cíle, proto Vás otevřeně žádám o Vaši důvěru a podporu našeho TÝMU.

Jsem přesvědčena, že program, který nabízíme našim spoluobčanům, aktuálně řeší všechny problémy naší městské části. Dalším důležitým bodem programu je bezpečnost na ulicích, před školami, před mateřskými školami, kolem budov pošt a také na Olšanských hřbitovech, kam je potřeba velmi rychle instalovat kamery Městského kamerového systému. Kolega MUDr. Procházka připravuje velmi zajímavé téma a to je zřízení Ombudsmana pro seniory. Naše MČ má několik nebezpečných dopravních křižovatek, které je nutno ve spolupráci s hl. m. Prahou a TSK rychle přebudovat tak, aby nemohlo dojít k jakémukoli zranění. Kolegyně Bc. Vrabcová má jasnou představu o realizaci zřízení nových jeslí a také jak pracovat s dětmi předškolního věku. Kolega Ing. Rubík připravuje podklady pro revizi záměru revitalizace Jiřího z Poděbrad, protože si myslíme, že uvažovaná částka cca. 100 milionů korun je přehnaná a zbytečná. Obecně stavební projekty je nutno řešit s ohledem i na dopravu a parkování. Všechny další body volebního programu představujeme v souboru Deset bodů pro „Trojku“.

Ing. Gabriela Nováková
kandidátka na starostku MČ Praha 3

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Gabriela Nováková - profil

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štěpánek (Trikolora): Normální vláda by Koudelku už dávno odvolala

9:02 Štěpánek (Trikolora): Normální vláda by Koudelku už dávno odvolala

Kdybychom žili v normální zemi a měli normální vládu, vláda by ředitele Bezpečnostní informační služ…