Nowak (ODS): Mé srdce bije pro Krnov

30.09.2018 14:01

Jsem krnovský rodák. Žiji tady nepřetržitě více než padesát let. Společně se svou ženou jsme zde vychovali dvě, dnes již dospělé děti. Od počátku devadesátých let podnikám.

Nowak (ODS): Mé srdce bije pro Krnov
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stín ODS

Mé srdce bije pro Krnov. Přeji si, aby naše město bylo dobrou adresou pro mladé generace, ale i ty dříve narozené, ke kterým se dnes už řadím i já.
Základem je vytvoření dobrých podmínek pro pracovní příležitosti s možností kvalitního odpočinku a relaxace.

Mým cílem je zaměřit se na zkvalitnění investiční politiky města, která musí mít jasný řád a směr. Výstavba nových bytů, příprava území pro výstavbu rodinných domů, pokračování v práci na obchvatu města - západní část Chomýž – Bruntálská s přednostním dořešením průjezdu motorových vozidel po ulici Partyzánů, výstavba a dostavba sportovišť - multifunkční hřiště u každé základní školy, zimní stadion, krytý bazén včetně saunového centra s návazností na pokračování v rekonstrukci koupaliště, atletický stadion, rekonstrukce lidové školy umění, rozšíření kapacity městské knihovny, parkovací místa a další investiční akce. Velký úkol cítím v obsazenosti průmyslové zóny a dlouhodobě neřešené prodloužení možnosti ukládání odpadů na skládce Cvilín.

V práci na úřadě využiji znalosti a zkušenosti s možností čerpání finančních prostředků z dotačních titulů jak národních, tak evropských, stejně, jak jsem to řešil v minulosti.
V rámci rozvoje a zkvalitnění podmínek pro sport a kulturu je nutné tyto volnočasové aktivity dětí a občanů podporovat. Toto byl vždy můj cíl a patří k mým prioritám.
Své záměry a úkoly dotahuji do konce. O tom svědčí i zřízení pozice městského architekta o což jsem usiloval několik let. Dnes je tato pozice pevně ukotvena ve struktuře městského úřadu.
Ochrana občanů musí být prioritou naší společnosti a rovněž města Krnov.

Společně s kolegy patřím mezi zakladatele Ceny Dr. Sigmunda Langschura pro nejlepší studenty Gymnázia Krnov, které každoročně finančně odměňujeme.
Největším odpočinkem je pro mne čas strávený s rodinou, cyklistika, potápění, lyžování, jsem také velkým fanouškem motorismu a ledního hokeje. Pokud čas dovoluje, rád cestuji. Zajímám se o moderní umění.

Ing. Libor Nowak, kandidát č. 3

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…