ODS Liberec má nové vedení

13.02.2019 20:30

V pondělí 11. února 2019 členové místního sdružení ODS Liberec volili ze svého středu místní radu. Ta jako základní orgán sdružení má zodpovědnost za činnost strany v období mezi místními sněmy. Předsedou místní rady byl zvolen Ondřej Červinka.

ODS Liberec má nové vedení
Foto: ODS
Popisek: ODS

Místopředsedy se stali ekonom a bankovní manažer Martin Hoza a obchodní manažer Daniel Ragín. Členy místní rady byli zvoleni – člen rady města Petr Žídek, zastupitelé Lumír Vadovský a Tomáš Hampl, dále Petra Havlínová, Jiří Kittner a nováčkem v místní radě je Martin Trita. 

“Mám radost ze složení nové místní rady. Je v ní zkušenost, bude mít přímý kontakt s libereckou komunální politikou díky účasti našich zastupitelů a jsou v ní i nové tváře s potenciálem se prosadit,“ řekl Ondřej Červinka předseda místní rady ODS.

Místní sdružení ODS Liberec vyslovilo jednoznačnou podporu svému členovi Edvardu Kožušníkovi, kandidátovi ODS do Evropského parlamentu v letošních květnových volbách, který se volebního místního sněmu v Liberci také zúčastnil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čunek (KDU-ČSL): Kdo neobětuje minimum času a energie, tak by snad ani právo volit mít neměl

11:17 Čunek (KDU-ČSL): Kdo neobětuje minimum času a energie, tak by snad ani právo volit mít neměl

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke korespondenční volbě