Okamura: Každá nesvoboda začíná útokem na svobodu slova

07.05.2018 16:11

Komentář na facebookovém profilu ke konferenci Stratcom Summit

Okamura: Každá nesvoboda začíná útokem na svobodu slova
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Odborníci z Evropské unie a ze Spojených států tento týden v Praze debatovali o způsobu reakce na dezinformační kampaně vedené proti Západu. Hodnotili současné nástroje využívané proti dezinformacím a hledali způsoby, jak tyto nástroje omezit.

Co na to říct? Normální člověk by měl mít radost, že odborníci začnou řešit překrucování faktů nebo jejich ignorování ze strany většinových evropských médií - a vybrali si pro to Prahu, neboť Česká televize a Český rozhlas v propagandě a překrucování skutečností, skutečně kralují.

Bohužel je ale skutečnost ohledně setkání jiná. Už sám název ‘‘konference‘‘ je dezinformací. Jeho cílem je utvrzení stávající probruselské a protiruské propagandy a řešení zásadního problému, co s tím, že si lidé umí sami najít pravdu. Pořadatelé se tváří, že chtějí bojovat s propagandou islámského státu - což je perla perel, protože evropská média islámský stát přece oficiálně nepropagují.

I když je pravda, že vedou dehonestační kampaně proti lidem jako Marine Le Pen, kteří na odporné zločiny islamistů poukazují. A naopak mainstreamová média propagují ty, kdo islamisty prokazatelně v minulosti penězi i zbraněmi podporovali, tedy některé státy západní Evropy a USA.

Konferenci spolupořádá politická neziskovka Evropské hodnoty, kterou vede za evropské a české dotace gay pornoherec Jakub Janda, a která mimo jiné organizuje dezinformační kampaň ve školách spolu s ministerstvem školství - a aby toho nebylo málo, tak další proimigrantská politická neziskovka s názvem Člověk v tísni organizuje v českých školách jiný proimigrační multikulturní vzdělávací program s názvem „Jeden svět na školách“.

Každá nesvoboda začíná útokem na svobodu slova, že začne umlčovat svoje oponenty. Dělali to fašisté a stále usilovněji to dělá "Evropská unie" spolu s probruselskými českými politiky, médii a aktivisty přisátými na dotace.

Svým způsobem je na setkání alespoň jedna dobrá zpráva - jestliže totiž bruselští a čeští milovníci islámu a protiruští válečníci mají problém se svojí propagandou, pak nejsme ještě úplně ztraceni. A díky zdravému rozumu normálních Evropanů je možné alespoň v části Evropy naděje zachovat takovou Evropu, jakou nám předávali naši předkové.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

12:06 Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

Odpovědi na otázky voličů, publikované na svém veřejném facebookovém profilu