Okamura: První celostátní konferenci SPD přijede podpořit francouzská Národní Fronta Marine Le Pen

11.12.2015 14:05

1. celostátní konferenci hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) přijede podpořit francouzská Národní Fronta Marine Le Pen.

Okamura: První celostátní konferenci SPD přijede podpořit francouzská Národní Fronta Marine Le Pen
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Konference se bude konat zítra v sobotu 12.prosince 2015 od 13 hodin v Praze a zúčastní se jí 150 delegátů z celé České republiky, kteří byli nominováni krajskými organizacemi z řad řádných členů našeho hnutí SPD.

Jako mezinárodní hosté přijedou podpořit konferenci SPD a se svými projevy vystoupí dva poslanci Evropského parlamentu Édouard Ferrand z Francie (člen Národní fronty Marine Le Pen a viceprezident frakce Evropa národů a svobod - MEN) a Laurentiu Rebega, člen hnutí MENL z Rumunska. Dále vystoupí s projevem také generální tajemník Národní fronty Marine Le Pen pan Ludovic de Danne. Kromě těchto osobností potvrdil svoji účast také pan Thibault Francois z Francie, koordinátor frakce MENL. 

V úvodu vystoupí kromě předsedy Tomia Okamury a místopředsedy hnutí Radima Fialy i různé osobnosti českého veřejného života - český geolog a klimatolog RNDr.Václav Cílek, CSc., publicista, scénárista a dramatik František Ringo Čech, bývalý viceprezident Českého červeného kříže, primář, bývalý senátor MUDr. Pavel Lebeda a Marek Kaleta (známý pod jménem Revolta) - autor úspěšného celostátního projektu Seberevolta na boj proti drogové závislosti mládeže.

V rámci konference s názvem "Česká republika - naše země, naše budoucnost" se uskuteční diskuze na tato témata: vize přímé demokracie, ekonomická budoucnost České republiky, zahraniční politika a zahraničně - ekonomické vztahy, zdravotnictví a sociální politika, obrana a bezpečnost, školství, energetika a ochrana životního prostředí, pozice České republiky v rámci EU, vymahatelnost práva v ČR.

Konference se uskuteční v Konferenčním centru City, Na Strži 65/1702, Praha 4.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Nebojte, plastová občanka bude vždy platit dál až do zániku vesmíru

6:16 Ministr Bartoš: Nebojte, plastová občanka bude vždy platit dál až do zániku vesmíru

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k digitalizaci.