Okamura (SPD): Mají v naší republice gauneři náskok před slušnými lidmi? Změním to

07.03.2016 16:15

Cítíte se v naší republice bezpečně? Bojíte se zlodějů či podvodníků, a proto máte doma bezpečnostní zámek či alarm v autě? Můžou jít bez obav ženy samy o půlnoci domů parkem? Bojíte se v pražském metru, aby Vás neokradli kapsáři? Mají v naší republice gauneři náskok před slušnými lidmi?

Okamura (SPD): Mají v naší republice gauneři náskok před slušnými lidmi? Změním to
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Je u nás dobrá vymahatelnost práva a spravedlnosti? Napište mi upřímně do komentářů, jestli tato vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL skutečně dbá o zlepšení Vaší bezpečnosti v České republice. Nebo je to stejné jako za Kalouska?

A zbývá Vám nyní ve Vašich peněženkách více než za Kalouska?

Odpovězte si upřímně, nehledě na líbivé billboardy a prolhané diskuse v televizích. Jen Vy sami víte, jestli Vám ve Vašich peněženkách zbývá více než za Kalouska, nikdo Vás neobelže a nezmění na tom ani kobliha do pusy. A podle toho hodnoťte působení vlády ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL.

Já Vám za naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) veřejně slibuji, že pakliže budeme po volbách ve vládě, tak zásadně posuneme bezpečnost v naší zemi. A změníme poměry tak, aby na prvním místě byli slušní a řádní občané.

A sami všichni víte, že v těchto i jiných názorech jsem zcela konzistentní, neměním názory stylem „kam vítr, tam plášť“, mluvím o tomtéž již téměř deset let ještě z doby, kdy jsem nebyl v politice, bohužel jsem stále v opozici.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.