Okamura (SPD): Nejen Evropskou unii ovládají blázniví neomarxisti

26.11.2020 5:34

Argentinská armáda musí do 30.11. naplnit kvóty pro transgenderové osoby, přičemž přinejmenším jedno procento příslušníků argentinského pozemního vojska budou muset nově tvořit transsexuálové, transvestité a transgenderové osoby.

Okamura (SPD): Nejen Evropskou unii ovládají blázniví neomarxisti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Informuje o tom dnes renomovaná agentura AFP. I na armádu se totiž vztahuje zářijový výnos vlády argentinského prezidenta Alberta Fernandeze. Prezident Fernandez jednoprocentní kvótu stanovil pro všechny argentinské státní instituce. Kvóta se vztahuje jak na vojenské příslušníky, tak na občanské zaměstnance armády. Podle agentury AFP ale není jasné, zda výnos platí také v případě námořnictva a letectva. Podle vlády kvóta představuje „začátek nápravy porušování lidských práv transvestitů, transsexuálů a transgenderových osob v minulosti“.

Co k tomu dodat? Asi jen to, že jsem zvědavý, jak se toto opatření projeví na zvýšení bojeschopnosti argentinské armády… A mimochodem, přesně opačně k tomuto tématu přistoupila administrativa dosavadního amerického prezidenta Donalda Trumpa. Od dubna loňského roku platí v USA nařízení, které transgenderovým osobám působení v amerických ozbrojených složkách zakazuje.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brázdil (ANO): Nechci, aby se vůbec v naší republice něco takového se prodávalo

18:09 Brázdil (ANO): Nechci, aby se vůbec v naší republice něco takového se prodávalo

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…