Okamura (SPD): Tito lidé jsou vlastenci a nejdou na ruku žádné z mocností

26.02.2022 14:10 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k zablokování webu Protiproud

Okamura (SPD): Tito lidé jsou vlastenci a nejdou na ruku žádné z mocností
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura na Českém jarmarku v Ostravě

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) a vláda Petra Fialy nechali zablokovat web Protiproud blízkého spolupracovníka exprezidenta Václava Klause Petra Hájka a web Prvnízprávy, kde pravidelně publikoval názory signatář Charty77, disident, politický vězeň a poslanec SPD Jaroslav Bašta. 

Anketa

Obejdeme se bez ruského plynu?

92%
hlasovalo: 22447 lidí
Blokace oficiálně hrozí i webu Nová republika, který provozuje europoslanec SPD, bývalý ministr zdravotnictví a ředitel psychiatrické léčebny v Bohnicích MUDr. Ivan David. Tito lidé mají jedno společné - jsou to vlastenci a nejdou na ruku žádné z mocností. Ani Washingtonu, ani Bruselu, ani Rusku. Česká republika je pro ně na 1.místě. A to je evidentně pro současný establishment “problém”. Je velmi důležité rozlišovat mezi lží a jiným názorem. Zbavujeme se svobody slova, hodnot, které máme chránit. Svoboda slova je velmi důležitá hodnota. A na tom nic nemění to, že například Aeronet opakovaně zveřejňoval podle mého názoru pomluvy o SPD. Jestli se někdo cítí poškozen, tak by měl být mechanismus, jak se domoci nápravy. To může v demokracii rozhodnout soud, ale nikoli ministr Rakušan (STAN) či premiér Petr Fiala (ODS). To, co předvádí vláda, je v zásadě cenzura.

Kdo přijde na řadu příště? A kdo bude rozhodovat, který názor je ten správný a který ne? Hnutí SPD bude nadále bojovat za svobodu, demokracii a za svobodu slova. I kdybychom měli být jediní na politické scéně. Politický boj za tyto pro nás důležité hodnoty nevzdáme. Podpořte nás!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

20:03 SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

Mohou se lidé, pracující pro online platformy, domáhat svých práv? Tuto otázku si kladou nejenom kur…