Okamura (SPD): To není rasismus, ale katastrofa! Přečtěte si, co nás čeká... To je konec

13.10.2015 10:56

To není rasismus, ale katastrofa! Poslechněte si (přečtete si), co nás brzy čeká v soužití s arabskými a africkými imigranty, které proti vůli většiny českých občanů odsouhlasila vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL do České republiky.

Okamura (SPD): To není rasismus, ale katastrofa! Přečtěte si, co nás čeká... To je konec
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Starosta německého Hardheimu rozeslal na základě stížností německých obyvatel a v zoufalé snaze udržet ve městě pořádek imigrantům letáky se základy slušného chování, jelikož tomuto malému městečku ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko byla přidělena zhruba tisícovka běženců z arabských zemí a z Afriky, kteří zásadně narušují soužití se zhruba 4 600 původními německými obyvateli. Každý čtvrtý obyvatel dosud klidného městečka je tak najednou Afričan či Arab. V obchodech, v ulicích i na fotbalovém hřišti se objevují cizí tváře a starosta Volker Rohm proto nechal žadatelům o azyl rozdat letáky s výčtem pravidel „slušného chování”.

„Milá cizinko, milý cizinče,“ začíná dopis vyhotovený v několika jazycích, který dále pokračuje textem:“ Německo je čistotná země a tak to musí zůstat! Když člověk používá veřejné toalety, je v Německu obvyklé je po sobě zanechat čisté“, pokračuje text. Následuje poučení o tom, že než si člověk rozbalí zboží v supermarketu, je třeba ho zaplatit. Po 22:00 se dodržuje noční klid. A v neposlední řadě: „Svou naléhavou potřebu vykonáváme výhradně na toaletách, nikoli v zahradách a parcích ani na zádích aut a za křovisky.“

Starosta svůj dopis vysvětluje tím, že reaguje na stížnosti místních německých občanů. Naopak předsedkyně rady pro uprchlíky Bádenska-Württemberska Angelika von Loeperová říká, že tento dopis přiživuje rasistické tendence.

Já myslím, že rasistické tendence naopak přiživuje jednání Německa, Evropskké unie a české vlády, když zcela proti vůli většiny českých obyvatel odsouhlasili přijímání nezvaných a nepřizpůsobivých vetřelců do naší republiky. A to vše na úkor sociálního zabezpečení pro naše vlastní potřebné občany.

A já znovu a znovu několik let biju na poplach a varuji před hrozbou nezákonných imigrantů. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) je stále jedinou stranou či hnutí v Parlamentu, které prosazuje NULOVOU TOLERANCI NELEGÁLNÍ IMIGRACE do České republiky. To je jediné funkční řešení. Bohužel česká vláda odsouhlasila povinné kvóty Evropské unie a také ostatní opoziční strany v Parlamentu prosazují více či méně přijímání imigrantů. To je konec České republiky tak, jak ji známe, jestli ve volbách do Sněmovny za dva roky jasně nevyjádříte opačný názor. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

4:31 Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

Jeden z největších mozků současné vlády a světové vědy, bývalá šéfka penzionu, absolventka zkrachova…