Okamura (SPD): Vyzývám vládu, aby neprodleně přijala opatření proti islamizaci

15.11.2015 17:57

Vyzývám vládu, aby neprodleně přijala přísná opatření proti islamizaci v České republice, které navrhuje naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), a které vláda vytrvale odmítá.

Okamura (SPD): Vyzývám vládu, aby neprodleně přijala opatření proti islamizaci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Je nutné:

1. Definovat islám de iure jako ideologii neslučitelnou s demokracií

2. Zrušit registraci islámu jako církve či náboženství a i do budoucna zabránit registraci islámu v ČR

3. Nepovolit stavbu či provoz mešit, modliteben, madras či „islámských kulturních center“ a stávající zrušit

4. Důsledně sledovat finance plynoucí islámským spolkům na území naší republiky a důsledně zabavovat všechny prostředky z nejasných zdrojů (např. dar od velvyslanectví Saudské Arábie)

5. Důsledně sledovat všechny imámy a muftí nalézající se na území ČR a jejich činnost

6. Zavést NULOVOU TOLERANCI NEZÁKONNÉ IMIGRACE a zároveň tvrdě trestně stíhat nelegální překročení hranice ČR a nelegální pobyt na území ČR

7. Důsledně uplatňovat současný azylový zákon na všechny žadatele o azyl bez výjimek

8. Obnovit kontrolu hranic České republiky

A já za sebe a za naše hnutí SPD říkám na rovinu, že děláme a budeme dělat vždy maximum pro to, aby islám v České republice nikdy nezakořenil, jelikož se jedná o nenávistné, nadřazenecké a mimořádně agresivní náboženství, které odporuje demokracii. Buď tady bude islám nebo svoboda a demokracie. Jedno nebo druhé. Není nic mezi tím.

Jak víte, vlastizrádná vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL již bez odporu odsouhlasila kvóty EU, kdy k nám přijde v nejbližších dvou letech tisíce imigrantů z islámských zemí, a vyčlenili na to již více než čtyři miliardy korun na úkor sociálního zabezpečení pro naše vlastní potřebné občany.

Žádám Vás o jasnou hlasitou veřejnou podporu našeho hnutí SPD ve volbách, jinak budeme s touto neschopnou či lépe řečeno všehoschopnou vládou ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL svědky začátku konce České republiky tak, jak ji známe.

Přijďte na naší velkou demonstraci 17. listopadu ve 14h do Prahy na Václavské náměstí u Muzea – musíme všichni společně jasně ukázat vůli národa. Řekněme hlasitě naší vládě a Evropské unii: NE islámu a imigrantům a ANO referendu o vystoupení z EU a bezpečné zemi. Začíná totiž jít o všechno! Přijďte všichni!

Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím, které naše hnutí cenzurují.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hampl: Nechutné výmluvy docenta Tuleji na svou doktorandku

14:17 Senátor Hampl: Nechutné výmluvy docenta Tuleji na svou doktorandku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nominaci Pavla Tuleji na post ministra pro vědu.