Opl (Rozumní): Montovny k nám vozí cizince, kriminalita eskaluje, lidé trpí a my to platíme

13.09.2018 16:59

V Mladé Boleslavi 90 procent přestupků páchají cizinci. To je oficiální číslo ředitele tamní městské policie. Obdobné je to v Plzni, Kvasinách a všude, kde zahraniční montovny dováží cizince na práci.

Opl (Rozumní): Montovny k nám vozí cizince, kriminalita eskaluje, lidé trpí a my to platíme
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Jde, bohužel o "českou klasiku", kterou tady vídáme již mnoho let. Přesně od doby, kdy se začali zahraničním firmám dávat všemožné pobídky a vše graduje dovozem stéle většího množství cizích pracovníků.

Stát dává zahraničním firmám pobídky - pozemky za "hubičku", zasíťování zdarma, daňové prázdniny, dotace na zaměstnance atd.

Tyto firmy přes smyšlené služby jejich matek vyvádějí z naší republiky obrovské částky a poté zbytek zisku ještě vyvádějí z ČR, takže náš stát z toho nemá nic, nebo minimum.

K tomu místo zaměstnávání našich obyvatel sem vozí cizince z východních a exotických zemích. Zjevně čtvrtinové mzdy oproti západu jsou pro zahraniční zaměstnavatele stále zbytečně vysoké a odmítají je našim spoluobčanům dávat.

Tito cizinci jsou prolezlí všemi možnými chorobami, kde otevřená forma TBC je to nejmenší.

No a nyní se přidává i vysoká kriminalita, která zásadním způsobem znepříjemňuje život místním lidem. To, že jde většinou "pouze o přestupky" je dáno tím, že řada dříve trestných činů je klasifikována mírněji. Dopad na život místních obyvatel je však stejný a tragický.

A protože údajně v naší zemi již nemá kdo pracovat, tak se cizinců vozí stále více a stále z exotičtějších zemí. Dnes i Ukrajinec je příliš drahý...

Tušíte alespoň, kolik činí náklady státu, tedy nás všech, na léčení těchto cizinců, náklady na zvýšenou bezpečnost a kolik zbytečných obětí jak po stránce kriminality, tak nakažených je našich obyvatel?

Strana ROZUMNÍ je zásadně proti obdobným praktikám a zastaví je. Je na každém voliči, komu dá svůj hlas a co vnímá za skutečný problém naší země.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.