Pardubická ČSSD bude spolupracovat s bratislavským SMERem

02.04.2017 20:17

Schůzka tak navázala na úspěšné vystoupení Roberta Fica, předsedy SMER a slovenské vlády, na březnovém sjezdu ČSSD.

Pardubická ČSSD bude spolupracovat s bratislavským SMERem
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

„S panem doktorem Glváčem jsme se shodli, že musíme využít společné minulosti a podobných problémů k posílení vlivu sociálně-demokratických stran v obou zemích,“ uvedl na půdě Národní rady v Bratislavě předseda Malina. Spolupráce obou organizací se má opírat o výměnu zkušeností s prací se členskou základnou, prezentaci dosažených výsledků a volebních kampaní v jednotlivých státech. Martin Glváč je zkušeným slovenským politikem, někdejším ministrem obrany, nynějším místopředsedou Národní rady a čelním představitelem SMERu.

„Kvalitní vlakové spojení mezi Bratislavou a Pardubicemi nám umožňuje jedinečnou spolupráci. Dohodli jsme se na společných schůzkách odborných týmů jednotlivých organizací, výměnu zkušeností s volebními kampaněmi i programu pro samotné členy naší strany,“ vysvětlil Leoš Malina. Spolupráce bude pochopitelně oboustranná, členové SMERu v Bratislavském kraji zavítají do Pardubického kraje.

Předseda OVV ČSSD Pardubice tak naplňuje své cíle, které přispěly k jeho zvolení na konci minulého roku. Plánuje otevřít stranu novým členům a těm stávajícím nabídnout větší možnost uplatnění. „Sociální demokracie má lidem co nabídnout. Jako nejstarší demokratická strana v naší zemi má tradici, pevné hodnoty a jasnou vizi,“ uzavřel Leoš Malina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…