Paroubek: Občanům i naší zemi mám stále co nabídnout

03.02.2014 13:00

Na doméně Paroubek.cz byl spuštěn web k volbám do Evropského parlamentu.

Paroubek: Občanům i naší zemi mám stále co nabídnout
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Strana LEV 21 – Národní socialisté spustila na internetové doméně www.paroubek.cz novou podobu webových stránek, která je zaměřena na kandidaturu Jiřího Paroubka v čele kandidátky LEV 21 ve volbách do Evropského parlamentu. Dosavadní osobní stránky Jiřího Paroubka budou až do květnových voleb do Evropského parlamentu v novém designu.

Web Paroubek.cz bude oficiální součástí předvolební kampaně strany LEV 21 a budou zde prezentovány jak programové, tak i názorové články a stanoviska, které se budou vztahovat právě k tématu Evropské unie a cílům, které chtějí na půdě Evropského parlamentu v případě zvolení prosazovat zvolení zástupci národních socialistů.

„Tuto formu prezentace na doméně Paroubek.cz jsme zvolili kvůli známosti našeho volebního lídra, kterým je předseda strany a bývalý premiér Jiří Paroubek. Ten se také stane hlavní tváří naší volební kampaně, kterou v současné době připravujeme,“ řekla ke spuštění webu šéfka volebního týmu strany Kateřina Průdková.

Na internetových stránkách je již nyní k nalezení nultá varianta kandidátní listiny LEV 21. Jednotliví kandidáti, jejichž složení se pochopitelně ještě může změnit, jsou prozatím řazeni dle abecedy. Vedle přehledu kandidátů lze na webu nalézt i fotogalerii zachycující zajímavá mezinárodní setkání Jiřího Paroubka s významnými osobnostmi světové politiky z nedávné doby. Na stránkách samozřejmě nechybí ani program strany pro volby do Evropského parlamentu, v široké i stručné verzi. Přibývat budou i názorové články na aktuální témata.

„Byl jsem zvolen lídrem naší strany pro tyto volby a velmi si toho vážím. Chci občanům nabídnout své zkušenosti z mezinárodní politiky. Setkal jsem se v nedávné minulosti s celou řadou významných politiků a političek a vedl jsem mnoho jednání na mezinárodní úrovni, zejména s představiteli zemí EU. Asi nejpříjemnější zkušeností, kterou jsem kdy s představiteli zemí EU udělal, bylo v závěru roku 2005 dojednání peněz z evropských fondů na léta 2007-2013 v objemu 30,6 mld. eur, tedy v tehdejším kurzu cca 900 mld. Kč. Nejvíce na občana ze všech 27 států EU. Občanům i naší zemi mám stále co nabídnout a rád bych své zkušenosti uplatnil ve prospěch České republiky na půdě Evropského parlamentu. To se také pokusím lidem sdělit v předvolební kampani,“ řekl ke své kandidatuře předseda LEV 21 a lídr strany pro volby do EP Jiří Paroubek. 

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…