Piráti: Odkaz stále není zločin

24.12.2013 20:03

Pirátská strana si dovoluje informovat své příznivce, že webové stránky Sledujuserialy.cz a Sledujemefilmy.cz budou i v následujících dnech nedostupné.

Piráti: Odkaz stále není zločin
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká pirátská strana - ilustrační foto

Důvodem je změna v technickém nastavení služby a v kvalitativním zlepšení správy webů. Webové stránky budou z provozních důvodů nedostupné až do konce ledna.

V posledních dnech přišlo Pirátské straně mnoho dotazů na aktuální nefunkčnost našeho známého odkazovacího webu Sledujuserialy.cz. Fanoušky Pirátů a seriálů však můžeme ubezpečit - jedná se jen o přechodný stav, na jehož napravení se pracuje. V současné době se pracuje na odmigrování obsahu na bezpečné servery, o které by v případě kritické situace Pirátská strana nepřišla. Zároveň chceme do budoucna na námi provozovaných webech zajistit určitou kvalitu údržby obsahu, což je další důležitý úkol, který nás v souvislosti se Sledujuserialy.cz i Sledujemefilmy.cz čeká.

„Piráti i nadále hodlají prosazovat politiku, že odkaz není zločin. Rozhodně nemáme v úmyslu přestat s provozováním webů Sledujuserialy a Sledujemefilmy, o které je rekordní zájem. Chceme však podstoupit taková opatření, která službu zaprvé zlepší a zadruhé jí poskytnou větší ochranu. Omlouváme se našim fanouškům a prosíme o strpení, než se nám podaří uvést potřebné záležitosti do pořádku,“ vysvětluje Adam Skořepa, vedoucí mediálního odboru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pirátská strana

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…