Piráti varují před nárůstem popularity extrémistických organizací

09.01.2015 19:41

Vraždy v Paříži nás šokují a naplňují hlubokým smutkem. Cítíme hlubokou soustrast s oběťmi, jejich rodinnými příslušníky a přáteli. Tento zbabělý teroristický čin je útokem na svobodu tisku a tím i na jeden ze základních pilířů naší demokracie. Cítíme solidaritu se všemi obhájci svobody projevu, umělecké svobody a svobody vyznání. Nenecháme si tyto svobody vzít.

Piráti varují před nárůstem popularity extrémistických organizací
Foto: Hans Štembera
Popisek: Před francouzskou ambasádou v Praze se sešli lidé k uctění památky zavražděných karikaturistů z týdeníku Charlie Hebdo. Je suis Charlie!

Ať už byl pachatelem a organizátorem tohoto činu kdokoliv, neměl by se stát záminkou k omezování naší vlastní svobody ve jménu naší bezpečnosti.

Jedno z nebezpečí, kterému tolerantní Evropa nyní čelí, je vzrůstající xenofobie v populaci, která může mít za následek vzestup extrémistických uskupení. Nenechme si odebrat naše svobody a nenechme se ovládnout strachem, který se v nás útočníci pokusili vzbudit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: piratskenoviny.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…