Plamínková (STAN): Praha opraví cesty v oboře Hvězda. Lavičky se zrepasují

22.07.2015 5:31

Městskou zakázku na "Rekonstrukci hlavního průhledu obory Hvězda" získala podle dnešního rozhodnutí Rady hl. m. Prahy společnost Lesopol, s.r.o, která nabídla ekonomicky nejvýhodnější cenu 5 636 079,00 Kč bez DPH.

Plamínková (STAN): Praha opraví cesty v oboře Hvězda. Lavičky se zrepasují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

„Veřejná zakázka řeší rekonstrukci stávajících třímetrových mlatových cest v délce dvou kilometrů včetně obrub z kovových pásovin. Jde o cesty v hlavním průhledu obory Hvězda mezi Pražskou bránou a letohrádkem Hvězda. V rámci rekonstrukce budou repasovány typické stávající lavičky a vystavěna dlážděná odpočívadla pod lavičky,“ upřesnila zakázku radní Jana Plamínková. Jak dodala, jde o jednu z nejcennějších částí historické zeleně a město dělá vše pro to, aby historické parky udržovalo jako součást rodinného stříbra Prahy. 

Praha zakázku zadala letos v březnu ve zjednodušeném podlimitním řízení, do soutěže se přihlásili tři zájemci a komise doporučila firmu LESOPOL jako ekonomicky nejvýhodnější. Termín zhotovení je stanoven do třicet dní od chvíle, kdy dodavatel převezme staveniště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kobza (SPD): Půjde i o jakési perpetuum mobile výroby voličů

17:17 Kobza (SPD): Půjde i o jakési perpetuum mobile výroby voličů

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě