Poslanec Radim Holeček pomáhá splnit přání malému Adamovi, který má drogově závislou matku

10.08.2015 13:42

V rámci celorepublikového projektu „Plňme přání Nadačního fondu MA-MA Foundation“ ve středu 12. srpna 2015 splní další přání , již s pořadovým číslem 6. "Malý Adam z Ústí potká svůj fotbalový idol Davida Lafatu“.

Poslanec Radim Holeček pomáhá splnit přání malému Adamovi, který má drogově závislou matku
Foto: Archiv Radima Holečka
Popisek: Radim F. Holeček

Adam Moravec je skromný dvanáctiletý kluk z Krásného Března, který miluje fotbal a je brankářem   FK Jiskra Velké Březno na Ústecku.

Adam spolu s mladší sestřičkou nežijí v běžné rodině s mámou a tátou. Jejich drogově závislá matka se o ně není schopná starat a tak obě děti žijí spolu se svými prarodiči. Ale i přesto, že příjmy rodiny jsou značně omezené, snaží se babička s dědou pro svá vnoučata dělat maximum a všemožně je podporují. Adam je sportovně nadaný a speciálně fotbal je pro něj vším.

Příběhu talentovaného fotbalisty Adama Moravce si všiml i poslanec za Ústecký kraj pan Radim F. Holeček, který nad projektem „Plňme přání“ Nadačního fondu MA-MA Foundation převzal na rok 2015 záštitu. Kontaktoval proto zakladatelky fondu Martinu Koudelkovou a Martinu Motshagen s přáním splnit Adamovi sen a zorganizovat setkání s ambasadorem nadačního fondu MA-MA Foundation s kapitánem fotbalové Sparty a českým reprezentantem Davidem Lafatou.

Toto setkání by mělo přinést do Adamova života veliké překvapení, radost a úsměv na tváři. Uskuteční se 12. srpna (AC SPARTA (tréninkové hřiště / stadion AC Sparta, M. Horákové 1066/98). Přání číslo 6 se realizuje za pomoci:  společnosti KDM Management SE, ambasadorovi projektu Plňme přání Davidovi Lafatovi, poslanci Radimovi F.Holečkovi a restauraci McDonald´s.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…