Pospíšil: Poděkování

26.05.2014 12:44

Děkuji za podporu zde na facebooku i při osobních setkání a budu se snažit, abyste k ní měli důvod i v příštích dnech, týdnech, měsících i letech.

Pospíšil: Poděkování
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Pospíšil

Dovolte mi prosím, abych mnohokrát poděkoval Vám všem, kteří jste si i o slunečném víkendu dokázali udělat chvíli čas, přišli volit a volili jste TOP 09. Velmi speciální dík pak pochopitelně patří Vám všem, jenž jste mi dali preferenční hlas a zapříčinili tak pro mě naprosto výjimečný výsledek, který mě ohromným způsobem potěšil a dojal, a zároveň mě zavazuje k velmi tvrdé a odhodlané práci pro Vás. Jsem přesvědčen, že se já i ostatní kandidáti zvolení za TOP 09 budeme ze všech sil snažit, abychom dělali v Evropské unii dobrou politiku a abychom naši republiku v zahraničí úspěšně reprezentovali a zajistili pro ni respekt a uznání, tak jako tomu bylo za prezidenta Václava Havla.

Ještě jednou Vám nesmírně děkuji, děkuji za podporu zde na facebooku i při osobních setkání a budu se snažit, abyste k ní měli důvod i v příštích dnech, týdnech, měsících i letech.

Přeji Vám krásný týden.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Pospíšil

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

8:06 Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

V těchto květnových dnech si opět připomínáme konec 2. světové války v Evropě a definitivní porážku …