Primátor Zámečník přivítal účastníky konference STRUTEX

09.12.2018 20:33

Liberec ve dnech od 5. do 7. prosince hostí již 22. ročník mezinárodní konference STRUTEX, kterou tradičně pořádá katedra technologií a struktur Fakulty textilní Technické univerzity v Liberci.

Primátor Zámečník přivítal účastníky konference STRUTEX
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Společenská část konference zaměřené na strukturální mechaniku a aplikaci textilních struktur se konala v prostorách liberecké radnice, kde účastníky přivítal primátor Jaroslav Zámečník.

„Jsem velmi rád, že jste si už podruhé vybrali naši radnici jako místo společenského setkání a těší mě, že Liberec je hostitelem takto významné mezinárodní konference. Město Liberec s Technickou univerzitou dlouholetou spolupracuje a v tomto trendu chceme pokračovat. Doufám, že až se budete vracet domů, tak budete na Liberec vzpomínat jen v dobrém. Do dalších měsíců a let vám přeji mnoho vědeckých úspěchů,“ řekl účastníkům konference primátor Jaroslav Zámečník.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…