Procházka (ANO): Plzeňský centrální obvod nabízí seniorům atraktivní zájezdy

20.01.2019 18:41

Úřad městského obvodu Plzeň 3 pořádá každoročně několik tuzemských i zahraničních zájezdů, které si senioři mohou koupit za lákavé ceny

Procházka (ANO): Plzeňský centrální obvod nabízí seniorům atraktivní zájezdy
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

V letošním roce si zájemci mohou vybrat z pěti výletů. „V letošním roce předkládáme seniorům obvodu čtyři tuzemské a jeden zahraniční zájezd. V nabídce je například výlet k lomu Velká Amerika a na hrad Karlštejn, návštěva zámku Kratochvíle a muzea koněspřežky v Kerschbaumu či jejich oblíbený zahraniční zájezd, který jsme naplánovali na prosinec. Už teď se mohou těšit do rakouského města Steyr na výstavu betlémů s dalším přesunem do Lince na adventní trhy, vyjmenoval místostarosta obvodu Stanislav Šec.

„Jsme rádi, že i letos můžeme nabídnout našim seniorům něco speciálního a tím je prohlídka  hráze přehrady Hracholusky, plavba lodí po nádrži s následným výletem historickým autobusem do kláštera Teplá“, dodal David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Zájezdy jsou pořádány pro seniory s trvalým pobytem na území MO Plzeň 3, kteří v letošním roce dosáhnou nejméně 60 let věku. V případě manželského páru stačí, když tuto podmínku bude splňovat jeden z nich.

Při úhradě zájezdů předloží účastník občanský průkaz. U manželské dvojice postačí, pokud se dostaví v den prodeje jen jeden z nich a předloží občanský průkaz manžela/manželky.

V den prodeje je možno zakoupit pouze dva zájezdy, další pak v následující úřední dny do vyprodání. Ceny zájezdů jsou bez vstupů, které si každý účastník hradí sám. Pouze u zájezdu historickým autobusem je v ceně zahrnuta prohlídka hráze s odborným výkladem a plavba lodí po hracholuské přehradě. Prodej zájezdů bude zahájen dne 14. 3. 2019 v 8.00 hod
v zasedací místnosti v suterénu budovy úřadu. Budova úřadu i suterénní zasedací místnost budou zpřístupněny od 6.00 hod.

Při příchodu si každý zájemce vyzvedne na recepci pořadové číslo. Upozorňujeme, že pro každého zájemce bude vydáno pouze 1 pořadové číslo.

*doprava historickým autobusem

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Chceme bezpečnou a užitečnou infrastrukturu pro všechny účastníky silničního provozu

10:21 Ministr Kupka: Chceme bezpečnou a užitečnou infrastrukturu pro všechny účastníky silničního provozu

Výbor Státního fondu dopravní infrastruktury (SFDI) schválil pravidla pro poskytování příspěvků např…