Průcha (ČSSD): Hrají všichni zastupitelé v Tanvaldu opravdu fair play?

31.05.2015 18:29

Zastupitelstvo v Tanvaldě je složeno z 21 členů a to z 8 volebních uskupení. Je to poměrně různorodá směsice stran a především volebních uskupení, vždyť v zastupitelstvu je pouze 5 straníků. Ostatní kandidovali jako nezávislí kandidáti.

Průcha (ČSSD): Hrají všichni zastupitelé v Tanvaldu opravdu fair play?
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Někteří zastupitelé jsou však členy zastupitelstva skoro neoprávněně a to z důvodu jejich bydliště. Tak například zastupitel a člen rady města Daniel Šimek bydlí fyzicky ve Velkých Hamrech, konkrétně na adrese  Velké Hamry II. č.p. 128. Samozřejmě si udržuje trvalý pobyt v Tanvaldě. Jelikož se jedná o neuvolněného radního, je možno nad tímto staven přimhouřit oko. Tento problém se již v minulosti v Tanvaldě vyskytl a také se moc neřešil.

U zastupitele, člena rady města a uvolněného místostarosty města Mgr. Antonína Bělonožníka, je situace horší. Chci podtrhnout, že se jedná o uvolněného funkcionáře vedení města. Pan Mgr. Bělonožník fyzicky bydlí již léta v Desné a to na adrese Desná II., ulice Krátká č.p. 636  a má dokonce své jméno uvedeno na zvonku u vchodu do tohoto č.p. 636.
I v tomto případě si samozřejmě udržuje trvalý pobyt v Tanvaldě a to na adrese Žďár č.p. 112. Na této adrese ve skutečnosti nikdy nebydlel. V případě č.p. 636 se jedná o pension pana Hanzlíčka.

Nechci při jednání zastupitelstva v Tanvaldě na tuto skutečnost upozorňovat nebo někoho vyzývat k odstoupení, ani jinak škodit popřípadě snažit se rozbít vládnoucí koalici. To si musí oba jmenovaní a všichni členové koalice, kteří volili tyto funkcionáře srovnat se svým svědomím. Chtěl jsem jen veřejnosti sdělit, kdo v Tanvaldě nehraje far play.

Josef Průcha - zastupitel města Tanvald za ČSSD

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.