Radostová (Úsvit): „Zakázaná“ muslimská kniha - podívejte se, co šokujícího obsahuje

06.05.2014 10:58

Je tomu už více jak týden, co česká státní policie provedla zátah proti muslimům v Praze. S nejvyšší pravděpodobností to bylo kvůli knize Základy tauhídu od Bilala Philipse.

Radostová (Úsvit): „Zakázaná“ muslimská kniha - podívejte se, co šokujícího obsahuje
Foto: archiv, tan
Popisek: JUDr. Mgr. Kateřina Radostová

Abych si na knihu mohla udělat názor, sehnala jsem ji a přečetla. Výsledek? Kniha obsahuje pasáže, ze kterých mi lezl mráz po zádech. Představa, že tu snůšku demagogických názorů někdo vezme vážně, mě upřímně děsí – ale ještě víc mě znepokojuje, že by někdo takový mohl žít v naší zemi. Nechci takové lidi potkávat na ulici, nechci aby měli vliv na naše děti nebo aby měli vliv na společenské dění – samozřejmě se to ale netýká slušných muslimů, kteří svou víru přizpůsobili naší kultuře.

Ale napřed k policejnímu zásahu. Muslimská obec si stěžuje na to, že na ně policie byla zbytečně přísná, nutili je hodinu a půl sedět na zemi a všechny je lustrovali. Zda bylo provedení zásahu v pořádku, to posoudí někdo jiný – já osobně mám ale pocit, že policejní akce udělala knize nezaslouženě dobrou reklamu. Lidé se ptají, co je v ní tak kontroverzního. Přestože tímto příspěvkem k „propagaci“ knihy možná sama přispěji, považuji za důležité, aby se lidé dozvěděli pravdu a mohli si sami udělat názor.

V naší kampani zdůrazňujeme, že jsme proti nepřizpůsobivým imigrantům. A i toto je projev nepřizpůsobivosti – náboženský fanatismus toho nejhoršího ražení. Autor píše o tom, že své neislámské vlády je nutné upřímně nenávidět. Že věřící muslimové jsou nadřazeni nevěřícím a prosazuje zavedení práva šaría.

Ostatně, přesvědčte se sami…

Fotografie můžete nalézt ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Hádají se, my jednáme, domlouváme společný postup napříč Evropou

12:17 Rajchl (PRO): Hádají se, my jednáme, domlouváme společný postup napříč Evropou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politice.