Realisté požadují zrušení nesmyslné inkluze

06.08.2017 17:51

Na Ministerstvu školství předvedli zásadní přehmat. Dle jejich posledních odhadů stoupnou výdaje na inkluzi v roce 2018 z původních 1,5 miliardy na 4 miliardy.

Realisté požadují zrušení nesmyslné inkluze
Foto: Realisté
Popisek: Realisté

Z toho lze jednoduše vyvodit, že celý projekt byl špatně připravený a spočítaný. Mimo to je zarážející obrat ministra financí Pilného, který nyní nechce na inkluzi vyčlenit peníze, když ji přitom v minulosti hnutí ANO, a to i spolu s ním, ve sněmovně prohlasovalo. Tajemník Realistů Michal Moroz k tomu dodává: „Tento nesmyslný a nefunkční projekt odsává stále více peněz, které by mohly být skutečně prospěšné. Realisté by je přidali učitelům a tím zkvalitnili vzdělání pro naše děti. Paní ministryně Valachová inkluzi prosadila přes protesty rodičů, učitelů, ředitelů škol i speciálních pedagogů. A je vidět, že šlo o nepřipravený a nepromyšlený krok.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…