Řešení pro Prahu: Se zákazem aut v Praze nesouhlasíme

05.10.2014 6:30

Vážení, nízkoemisní zóny v Česku hrozí ve více než 50 městech České republiky. Ministerstvo životního prostředí už vypisuje granty na zavedení nízkoemisních zón po celé České republice. S jistotou to znamená, že jste dojezdili.

Řešení pro Prahu: Se zákazem aut v Praze nesouhlasíme
Foto: Blogspot / tan
Popisek: Panorama hlavního města Prahy

Po nízkoemisní zóně přijde ultranízkoemisní zóna pro elektromobily a jízdní kola a můžete auta odparkovat do garáží, koupili jste si je zbytečně. První nízkoemisní zóna měly být Klimkovice u Ostravy, ale tamější obyvatelé se vzbouřili a nízkoemisní zónu odmítli.

Zastánci nízkoemisní zóny to nyní zkoušejí v Praze. Pro obyvatele Prahy v zóně to znamená, že už vám nepřijede návštěva a za řemeslínka zaplatíte dvojnásobek, bude si muset půjčit lepší dodávku. Pro obyvatele Prahy mimo zónu to znamená, že se už na úřad nedostanou autem, protože všechny úřady sídlí v zóně. Pro obyvatele ČR mimo Prahu to znamená, že už se do Prahy nepodívají. Pro všechny obyvatele včetně Pražáků to znamená, že se postupně zavedou stovky samostatných nízkoemisních zón v různých městech a vesnicích, kam vy ostatní nebudete smět vjet. Napište proto svým přátelům z Prahy, aby v těchto volbách výjimečně a naprosto nezbytně volili volební číslo 21 Řešení pro Prahu - STOP nízkoemisní zóně, zrušit modré zóny, MHD zdarma -www.reseniproprahu.cz

Pokud to svými hlasy nedokážeme a půjdete volit jiné politické subjekty, prolomíme tím homologaci motorových vozidel, protože vyrobit auto s nějakými emisními parametry je legální, ale provozovat ho pár let poté je podle zastánců nízkoemisní zóny kriminální přestupek a zločin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Řešení pro Prahu

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.