Rokytka (KSČM): Babiš se rozepsal a sám sebe odepsal

06.03.2015 14:01

Kouzlu sociálních sítí podlehl i mocný oligarcha a tak konečně známe jeho názor na ukrajinskou krizi. Je šokující!

Rokytka (KSČM): Babiš se rozepsal a sám sebe odepsal
Foto: Daniela Černá
Popisek: Seminář pořádala KSČM

Předseda hnutí ANO, bude líp, vicepremiér pro ekonomiku, ministr financí a masivně dotovaný miliardář Andrej Babiš zahraniční politiku příliš často nekomentuje a ještě méně se věnuje zahraničním konfliktům. Nejednoho jeho příznivce proto jistě hodně překvapilo, když se na Facebooku vyjádřil k ukrajinské krizi.

"Naše vláda si je dobře vědoma velmi vážné krize na Ukrajině, včetně zabrání Krymu Rusy," tvrdí Babiš nepravdivě, ale v souladu s válečnou propagandou Impéria hned na začátek své odpovědi jednomu z občanů, který se jej dotazoval na rozdíl mezi zabráním Sudet Němci a zabráním Krymu Rusy.

Dále zmínil, že se Česká republika jako člen EU připojila k sankcím proti Rusku. Proč? "Ve jménu zachování ´míru´ Západ Hitlerovi ustoupil a obětoval Československo, mimochodem zemi, skvěle vyzbrojenou a schopnou ubránit se vojenské agresi," napsal dále Babiš a nepřímo tak přirovnal prezidenta Ruské federace Vladimira Putina ke genocidnímu německému kancléři.

Zřejmě nečetl analýzu kolegy Alexandra Vondry, který už z neveřejných zdrojů ví, že "jih Evropy bude marxistický, sever fašistický a střed bude spojencem Ruska."

Rakousko, Maďarsko, Slovensko a Čechy jsou v srdci Evropy, odmítají sankce a válečné konflikty, takže Babiš bude asi muset emigrovat tam, kam ho srdce a peněženka táhne, shodují se TOP konzultovaní političtí geografové. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Milan Rokytka - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…