Rokytka (KSČM): Česká republika v rámci Unie neplní své základní úkoly

07.01.2017 7:32

Objektivní analýza nebo dezinformace placená nepřáteli? Už brzy rozhodne CTHH čili Koniáš ČÚTI!

Rokytka (KSČM): Česká republika v rámci Unie neplní své základní úkoly
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Dle teoretiků státu a práva má stát zejména hájit vnější a vnitřní bezpečnost a vykonávat spravedlnost, včetně té sociální o jejímž rozsahu vedou tzv. pravicové a levicové politické strany trvalý pseudospor, kterým krmí uši a oči voličů prostřednictvím najatých PR agentur a korporátních médií, zejména pak v předvolebních kampaních. 

Je samozřejmě otázkou, nakolik stát může takové úkoly vůbec plnit a zda nejsou relevantnější jiné teorie práva a bezpečí. To ale ponechme prozatím stranou a podívejme se, jak náš stát ve formě parlamentní republiky v nerozborném svazku s jinými evropskými státy plní své vlastní uložené úkoly.

V oblasti vnější bezpečnosti vede po celém světě v rámci akce Trvalá svoboda řadu dlouholetých válečných misí, které však jen zvyšují rizika džihádistického útoku. Těmto misím přizpůsobili vládnoucí politici strukturu, výzbroj a výstroj Armády ČR, která se změnila v expediční sbor neschopný teritoriální obrany. Přesto politici se svými spojenci provokují východní sousedy a přesunují na hranice s Ruskou federací tanky, děla i pěchotu. 

A neboť první obětí války je vždy pravda, snaží se pomocí speciálních útvarů MV umlčet média, která chtějí mír a píší proto pravdu, místo lží o "hybridních hrozbách z východu".

Brusel není v rámci Schengenu schopen zorganizovat ochranu a obranu vnějších hranic členských států, takže z misí záměrně rozvrácených a chaotizovaných zemí do EU proudí miliony džihádistů, kteří v souladu se svou vírou znásilňují evropské ženy a vraždí evropské muže formou teroru individuálního, skupinového i organizovaného. Kdo z občanů a novinářů na to upozorní, je obviněn z xenofóbie, rasismu a antisemitismu. Hrozí mu vězení, ze kterého už nevede cesta do společnosti, ale ke kriminálním gangům, neboť recidiva je 80 procent, oproti 20 v Norsku (nečlenská země EU). Výkon spravedlnosti v ČR je tedy neuspokojivý.

Sociální otázky jsou pravicovými a středovými vládami systematicky zanedbávány, takže bují bezdomovectví, žloutenka a další choroby. Senioři na penzi živoří s almužnou okolo deseti tisíc korun, zatímco imigrantům má být dle Bruselu dáváno 21 000 Kč na hlavu měsíčně, plus služby překladatelů a advokátů. O tom si české samoživitelky mohou nechat jen zdát. 

Českému národu a češtině tak v dysfunkční bruselské struktuře - soustátí, hrozí vyhynutí a zánik, shodují se konzultovaní demografové a prognostici. 

Východisko nabízí jen rozvolnění vztahů s Bruselem a posilování republiky v rámci Visegrádu, shodují se politologové. To však premiér Sobotka zakázal. 

Bylo na něj a ministra Hermana podáno trestní oznámení pro vlastizradu, ale státní zástupci jsou součástí státní moci výkonné, takže si oznámení vzájemně alibisticky přehazují a k soudu se žalobu podat zjevně obávají, ačkoliv skutková podstata trestných činů je naplněna a prokázána.  

Naději na změnu tak dávají jen blížící se sněmovní volby, do kterých se pokusí jít vlastenecké síly sjednoceny. 85 procent české společnosti chce totiž czexit a mělo by ho dostat, navzdory Sobotkově vlastizrádnému chování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hampl: Nechutné výmluvy docenta Tuleji na svou doktorandku

14:17 Senátor Hampl: Nechutné výmluvy docenta Tuleji na svou doktorandku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nominaci Pavla Tuleji na post ministra pro vědu.