Rozvoral (SPD): Hospodářská komora chce zapojit azylanty do pracovního procesu...

30.10.2015 14:01

Prezident této instituce informoval podnikatele o založení Rekvalifikačního a vzdělávacího fondu, z něhož budou financovány rekvalifikace migrantů. Takže další miliony z daní českých občanů se začnou vynakládat na migranty.

Rozvoral (SPD): Hospodářská komora chce zapojit azylanty do pracovního procesu...
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Ihned se u článku na Parlamentních listech, který o tom informoval, objevil komentář v tomto znění: „Vlastizrádci!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Proč nenabídnete práci lidem u nás a nepomůžete jim třeba s přestěhováním? Proč nenabídnete práci nezaměstnaným Evropanům - Španělům, Řekům... No proto, že byste je museli normálně zaplatit, že ano!!!!!! Jenom chcete snížit cenu práce a doplatí na to veškerá zaměstnanecká populace!“

Nejhorší na tom je, že to komora nedělá proto, aby pomohla lidem z Evropy, třeba Ukrajincům, ale proto, aby u nás integrovala imigranty z Blízkého východu a Afriky, což je hazardování s naší kulturou. Jsem také podnikatel, ale nikdy by mě nenapadlo upřednostnit s nabídkou práce azylanta před českým občanem a to i přes to, že bych na tom mohl vydělat, jelikož finanční nároky azylantů zcela určitě nebudou takové, jako u domácích občanů. Nic proti azylantům nemám a respektuji to, že se najde pár podnikatelů, kteří je zaměstnají, jen s tím prostě hluboce nesouhlasím, jelikož pro mě jsou na prvním místě naši potřební občané.

Takto se začali chovat již před několika lety ve Francii, Německu a Velké Británii, kde lákali a lákají do svých zemí levné pracovní síly, až jim ten multikulturalismus přerostl přes hlavu a z důvodu špatné imigrační politiky na to začínají doplácet i ostatní státy Evropské unie včetně ČR, kterým na základě Lisabonské smlouvy nařizují přerozdělování imigrantů a to proti vůli drtivé většiny občanů. Pomáhejme těmto lidem, ale pouze a jen v jejich zemích nebo zemích okolních a sousedících se stejnou kulturou, tradicemi a zvyky.  

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

8:06 Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

V těchto květnových dnech si opět připomínáme konec 2. světové války v Evropě a definitivní porážku …