Rozvoral (SPD): Je Evropa opravdu tak ohrožena islámskými radikály?

13.12.2016 9:10

Pokud bude mít známý vojenský a bezpečnostní analytik ve svých prognózách pravdu, tak se máme opravdu „na co těšit“!

Rozvoral (SPD): Je Evropa opravdu tak ohrožena islámskými radikály?
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Po přečtení těchto řádků mi opravdu leze mráz po zádech. Známý vojenský a bezpečnostní analytik Lukáš Visingr ve včerejším rozhovoru pro ParlamentníListy.cz mimo jiné uvedl: „V Evropské unii dnes žije asi 20 milionů muslimů, a pokud by byl jen každý stý nebezpečný, tak to je 200 tisíc extrémistů. Naneštěstí to procento je vyšší, takže můžeme počítat s miliony těch, kteří zastávají názory neslučitelné se západními hodnotami.“ Při hodnocení rizik současného světa pak k problematice terorismu ještě dodal: „Bohužel jsem si jist, že přijdou další útoky a je úplně jedno, kdo se k nim přihlásí, jestli Islámský stát, al-Káida či nějaká nová skupina. Je proto nutné zastavit migrační vlnu a tvrdě chránit evropské hranice, ale také zakázat propagaci islamismu.“

Z těch řádků musí opravdu každého rozumného člověka mrazit. Všichni sluníčka a politici hlavního proudu ohánějící se ohavnou politickou korektností nám stále dokola přes prodejné žurnalisty opakují, že jen malé procento muslimů jsou radikálové a extrémisté. Při použití zdravého selského rozumu je ale vidět, že je to lež a zastírají tím svou neschopnost s problémem imigrace nekompromisně bojovat a řádně s ním skoncovat dokud je ještě relativně čas.

Je potřeba neprodyšně uzavřít hranice schengenského prostoru a pečlivě prověřovat všechny současné imigranty. S tím samozřejmě také souvisí nutnost okamžitého zákazu propagace nechutné, velice násilné, netolerantní a ženami opovrhující islámské ideologie postavením džihádu a práva šaría mimo zákon. Musíme se ihned oprostit od politické korektnosti, která jak je vidět je pouze cestou do pekel. Děláme to nejen pro sebe, ale hlavně pro naše děti a děti našich dětí!

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Blažek reálně paralyzuje soudnictví v Česku. Podporuju stávku

21:10 Šlachta (Přísaha): Blažek reálně paralyzuje soudnictví v Česku. Podporuju stávku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke stávce zaměstnanců soudů.