Rozvoral (SPD): Podepište petici: Řekněte NE migrační vlně

16.11.2020 14:32

Vyzýváme občany k podpisu petice vedené napříč Evropou, která je proti Migračnímu paktu Evropské unie.

Rozvoral (SPD): Podepište petici: Řekněte NE migrační vlně
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Vlastenecká frakce Identita a Demokracie, zastoupená v europarlamentu, mezi jejíž členy patří i dva europoslanci za SPD, šéf protiimigrační Ligy Matteo Salvini nebo šéfka francouzské strany Národní sdružení Marine Le Penová, zahajují petici proti Migračnímu paktu Evropské unie. Podpisy k podpoře petice budou sbírány napříč Evropou, cílem je získat milion podpisů.   

Hnutí SPD vyzývá všechny občany České republiky, kteří nechtějí podporovat masovou imigraci do Evropy, aby připojili svůj podpis k podpoře petice proti Migračnímu paktu Evropské unie. Vše o petici na www.saveurope.cz.

Navrhovaný „evropský Pakt o přistěhovalectví a azylu“ představený EK dne 24. září tohoto roku vytvoří pod záminkou „zlepšení bezpečnosti imigrantů“ právní, logistické a politické podmínky umožňující masové přesídlování obyvatel, zejména z rozvojového světa, na evropský kontinent. Na základě modelu obsaženého v paktu z Marrákeše – Globálním paktu OSN o migraci, se Evropská komise (EK) snaží usnadnit masovou imigraci. V příštích letech by se dle prognóz mohlo usadit v členských státech EU nejméně 68 milionů imigrantů ze zemí ležících mimo Evropu, přičemž většina z nich by pocházela z rozvojových zemí. V jejím důsledku bude Evropa zaplavena kolonizační vlnou a následná destabilizace přispěje k případnému zániku evropských národů a kultur.

Migrační pakt vytvořený úředníky sídlícími v Bruselu představuje tři pilíře, pomocí kterých chce tento pakt naplňovat (viz některé body z jednotlivých pilířů).

1 – Podpora imigrace, kdy stírá rozdíl mezi skutečnými uprchlíky a ekonomickými imigranty, a tedy mezi legální a nelegální imigrací. Rozšiřuje rozsah „slučování rodin“, což vede k tomu, že přijetí jednoho imigranta ve skutečnosti znamená přijetí celé rodiny. Dále nabízí logistickou podporu, jako je pronájem lodí a letadel, a poskytuje podporu podél celé migrační trasy za účelem zorganizovat masivní přesun obyvatelstva mezi kontinenty. Též dekriminalizuje nelegální aktivity nevládních organizací, které vědomě spolupracují s převaděči a obchodníky s lidmi a samy se staly součástí řetězce obchodu s lidmi.

2 – Snaha nepodporovat deportace nelegálních imigrantů, kdy omezuje dobu, po kterou jsou v Evropě povoleny deportace. Dále uplatňuje automatickou legalizaci nelegálních imigrantů při překročení lhůty pro vyhoštění, což umožní pobyt nelegálních imigrantů v EU. Též zavádí povinné přijímání imigrantů shromážděných na moři a zakazuje evropským národům vyvíjet tlak na země původu, aby své občany přijaly zpět.

3 – Organizace imigrace, což znamená povinné přesídlení imigrantů v rámci členských států (na základě velikosti populace a HDP daného členského státu) a umožnění okamžitého vstupu do EU pro nemocné, pro rodiny a pro nezletilé osoby do 12 let.

Hnutí SPD zastává názor, že představený Migrační pakt EU navždy změní směřování Evropy i životy všech občanů evropských národů. Pokud bude pakt přijat, bude to znamenat konec Evropy. Abychom mohli Migrační pakt EU zastavit, musíme se všichni zmobilizovat a udělat vše, aby nebyl přijat. Proto Vás prosíme o podporu a sdílení petice proti Migračnímu paktu Evropské unie. Podpisem petice řeknete jasně NE migrační vlně. Vše o petici na www.saveurope.cz. Děkujeme.

Převzato z Profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…