Rozvoral (SPD): Vlastenectví dnes není v módě. Pý je to extremismus

28.10.2016 14:04

Mrzí mě, že je v dnešní době bráno vlastenectví a národní hrdost jako nějaká nemoc a všichni, kteří tak vystupují a hrdě se hlásí ke své rodné zemi a k jejím kulturním kořenům, jsou nazýváni rasisty, extrémisty, xenofoby a někdy dokonce i fašisty.

Rozvoral (SPD): Vlastenectví dnes není v módě. Pý je to extremismus
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Hlásají to zejména novolevicoví extrémisté, kteří svou ideologií ohrožují tradiční svobodu, demokracii a kulturu. Používají k tomu rysy censury a objektivní neinformovanosti o všem co by mohlo narušit jejich zmatené přesvědčení o multikulturalismu, který nikdy v demokracii nemůže fungovat, jelikož ideologie, jako je ta islámská, je neslučitelná s naší kulturou. Již několikrát jsem psal, že nemám nic proti muslimům, jelikož to jsou stejní lidé jako my, ale vzhledem k tomu, že jim od malička tlučou do hlavy korán, džihád a právo šaría je jejich pohled na svět a ostatní civilizaci netolerantní, nedemokratický a velice násilný. Může za to středověká ideologie, která hlásá, že není boha kromě Alláha a Mohamed je jeho prorok. 

Nás vlastence to nesmí v žádném případě odradit od zákonem a ústavou dovoleným „bojem“ proti těmto novolevicovým extrémistům, kteří se stále ohrazují politickou korektností. Ta je totiž cestou do pekel a je na nás, abychom co nejvíce občanů přemýšlejících zdravým selským rozumem nasměrovali na cestu patriotismu, vlastenectví, národní hrdosti a nezávislé svrchovanosti. Pouze spolupráce samostatných evropských států podporovaná přímou demokracií je tou správnou cestou z eurounijní krize a nastolení svobody a pravé demokracie. 

Převzato z profilu na PL.cz.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…