Rozvoral (SPD): Výzva vědcům proti jejich nadřazenosti a pokrytectví!

24.08.2015 12:52

Milí vědci a elity, zcela určitě máte právo se jakkoli vyjádřit ke všemu, co trápí naší společnost. Ti, kteří s vaší výzvou ale souhlasí, jsou většinou jen lidé přisátí na státní rozpočet, takže lidé, kteří žijí z našich daní.

Rozvoral (SPD): Výzva vědcům proti jejich nadřazenosti a pokrytectví!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

My lid český se zdravým selským rozumem, kterého je na sedmdesát procent veřejnosti a kterého státní tajemník Prouza nazval jen hrstkou několika set hysteriků a xenofobů vás tímto vyzýváme, abyste nebyli lhostejní a všem nám šli příkladem. Ve výzvě píšete, že všem, kdo v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení. Každý z vás si tedy vezměte k sobě domů jednoho takového imigranta, ze kterého vůbec nejde strach, jelikož islám není podle vás nenávistná ideologie. Za své finanční prostředky se o něj s láskou postarejte a umožněte jim, aby tak s vaší pomocí multikulturně obohatili naši společnost.

Až toto uděláte, budeme vám věřit, že to myslíte zcela upřímně a že vám nejde jen o to se zviditelnit a takovýmto řiťolezením podpořit počínání neschopné české vlády. Té vlády, která místo toho, aby podporovala občany České republiky (nemocné a nezaopatřené děti, důchodce a postižené občany), bude raději v područí Evropské unie podporovat multikulturní šílenství, které nemůže dopadnout dobře a v budoucnu to zase odskáčí jen ti nejslabší jedinci ve společnosti, kterým vy svou výzvou proti strachu a lhostejnosti kážete, jak se mají k tomuto šílenství chovat.

Je to od vás neskutečné pokrytectví, jelikož ani jeden z vás se nikdy nepropůjčí k tomu, aby za své prostředky to neskutečné multikulturní šílenství opravdu fyzicky podpořil. Okecávat to a kritizovat jiný názor umí každý a papír snese vše, ale k tomu, abyste nás přesvědčili, jsou potřeba činy. Tak hurá do toho a pak si vás možná těch sedmdesát procent hysteriků a xenofobů bude vážit za to, že nám prostým lidem jdete příkladem a to, s čím se oháníte na internetu, myslíte zcela upřímně.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…