Seďa (ČSSD): Proč podpořit kandidáty ČSSD v nadcházejících volbách

01.10.2014 14:12

Pro demokracii v naší zemi je jistě dobře, když je zájem občanů pracovat pro druhé a vzít odpovědnost za věci veřejné do svých rukou. Důležitá je nejen ochota kandidovat, ale zejména podpora spoluobčanů. Protože bez ní lze velmi těžko ne-li vůbec.

Seďa (ČSSD): Proč podpořit kandidáty ČSSD v nadcházejících volbách
Foto: Daniela Černá
Popisek: Antonín Seďa, poslanec ČSSD

Otázka proč podpořit kandidáty sociální demokracie je na místě, protože nežijeme v politickém vzduchoprázdnu a uvědomujeme si současný negativní vztah občanů vůči zavedeným politickým stranám. Přesto a možná právě proto je důležité si uvědomit, že na každého občana je nutno nazírat a pro politiky to platí dvojnásob, z pohledu jeho doposud uskutečněné práce pro veřejnost. Protože ten, kdo mnoho let dobře pracoval pro své spoluobčany a nezklamal, je nejen čitelný podle svých prosazovaných postojů a názorů, ale je také zárukou, že své voliče nezklame a že bude prosazovat politiku, kterou slibuje.

Volba do horní komory Parlamentu ČR je zejména o politických postojích toho kterého kandidáta, protože Senát nerozhoduje o státním rozpočtu, ale rozhoduje o zákonech. Proto je důležité podpořit kandidáta té politické strany, která dlouhodobě hájí Vaše zájmy. Touto stranou je ČSSD, která má program pro širokou veřejnost opřený o životní zkušenosti i zkušenosti jiných sociálně demokratických stran v Evropě. Sociální demokratka Hana Doupovcová, která kromě své práce v Senátu pracuje od roku 1998 v zastupitelstvu města, má nejen životní zkušenosti, ale zejména prosazuje volební program ČSSD. Proto je důležité ji podpořit a tím podpoříte i svůj zájem změnit tuto krásnou zemi k lepšímu.

Podobně je na tom kandidátka sociálních demokratů do městského zastupitelstva města Uherské Hradiště. Nejen svým složením, ale zejména svým komunálním volebním programem Za Hradiště je zárukou, že bude obrazně řečeno kopat za své spoluobčany. V letech 2002 až 2006 dokázala, že umí řídit město, kdy byla součástí radniční koalice. V těchto letech město přebudovalo bývalé kasárny na vzdělávací centrum, podpořily se sociální aktivity a sociální bydlení pro matky s dětmi v rámci Azylového domu a sociální byty v bývalých kasárnách, zrekonstruovala se Havlíčkova ulice, vznikla cena Vladimíra Boučka, zrekonstruovala se městská sportoviště včetně vybudování Městského fotbalového stadionu. V letech 2008 až 2014 jsme jako nejsilnější opoziční strana hájila zájmy obyvatel města.

Dnes nabízíme svoji vizi a své priority k rozvoji města tak, aby se zde nejen dobře žilo a pracovalo, ale aby obyvatelé města byli hrdí na náš společný domov Uherské Hradiště. Proto hodláme pokračovat v podpoře hospodárné a efektivní správy věcí veřejných, budeme podporovat všestranný rozvoj města a udržitelné životní prostředí, chceme dostupné a kvalitní veřejné služby a hodláme podpořit obyvatele města jejich zvýhodněním oproti ostatním návštěvníkům. Jsme totiž přesvědčeni, že právě občané města musí pocítit zlepšení, protože z jejich daní se hradí veřejné služby a nové investiční akce.

ČSSD je zárukou pozitivní změny, kterou si přeje většina občanů Uherského Hradiště. Po osmi letech práce v opozičních lavicích máme dostatek zkušeností, abychom tyto změny prosadili. Proto prosím přijďte k volbám a podpořte celou kandidátní listinu číslo 3. Náš volební program můžete mimo jiné najít na našich webových stránkách  www.cssduh.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: antoninseda.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…