Sehnalová (ČSSD): Vsaďte si. O co chcete a na co chcete

20.01.2016 21:36

Vždycky, když jde o podvod ve sportu, zamrzí to. Chtěli bychom s nadšením fandit našim favoritům, těšíme se z jejich úspěchů, když se nedaří, litujeme je i sebe. Vyhrává prostě ten lepší. Nebo ne? A pak si přečteme, že je všechno jinak. Výsledky jsou na prodej.

Sehnalová (ČSSD): Vsaďte si. O co chcete a na co chcete
Foto: sehnalova.cz
Popisek: Europoslankyně Olga Sehnalová

 A aby se na nic nepřišlo, prodávají se jen kousky různých zápasů. Tu game, tu set, dosaďte si svůj sport a vsaďte si, na co chcete. Teď právě ve světovém tenise vyšetřují skandál, se kterým přišla britská BBC. Když v roce 2013 projednával Evropský parlament zprávu o on-line gamblingu, na tyto praktiky jsme upozorňovali a rezoluce vyzvala sportovní svazy, sázkové kanceláře i členské státy k tomu, aby zakázaly sázení právě na dílčí sportovní události se zdůvodněním, že představují riziko pro etickou nezávadnost sportu. Od té doby se nestalo nic. Věcem se nechává volný průběh a jen občas se při zprávách o manipulacích zápasů pohoršeně pozvedne obočí. Game over.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…