Senátor Valenta: Novodobá kolonizace

10.04.2017 17:18

Je příšerné, kam až vede evropská slabost vůči migrační krizi. Nejenže nám do Evropy proudí stovky tisíc nelegálních migrantů, ale v druhém sledu za nimi přichází a budou přicházet jejich rodinní příslušníci.

Senátor Valenta: Novodobá kolonizace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Evropské unii tak reálně hrozí doslova kolonizace islámskými přistěhovalci. A místo toho, abychom tomuto trendu společně nekompromisně čelili, ještě péči o tyto nájezdníky štědře financujeme. Vůbec se neumím představit, jak může např. německé město Hamburk vynakládat na péči o migranty více finančních prostředků, než na služby sloužící dětem. Tento trend se navíc může jako mor rozšířit také do České republiky, čemuž musíme jednoznačně zabránit. Naše země si musí uchovat tradiční kulturní hodnoty a nedovolím, aby byly devastovány islámem pokřiveným pohledem na svět.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Krajča (KSČM): Účelovost vládou prosazovaných změn volebních zákonů je zcela zjevná

4:31 Krajča (KSČM): Účelovost vládou prosazovaných změn volebních zákonů je zcela zjevná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke korespondenční volbě