Senátor Valenta: Už vraždí naše děti!

23.05.2017 11:37

z Facebooku

Senátor Valenta: Už vraždí naše děti!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Je příšerné, s jakou krvelačností teroristé plánují a bohužel i provádí teroristické útoky po celé Evropě. V pondělí večer spáchali další brutální útok na nevinné návštěvníky koncertu v anglickém Manchestru, mezi kterými byla také spoustu náctiletých fanoušků zpěvačky Ariana Grande. Rád bych proto vyjádřil upřímnou soustrast rodinám všech obětí.

A všem evropským politickým elitám bych rád vzkázal následující. Přestaňte přehlížet důvody, které vedou k tomuto teroristickému řádění v Evropě. Okamžitě ukončete přijímání nelegálních migrantů. Okamžitě ukončete snahy o integraci těch migrantů, kteří přichází, aby porazili bezvěrce.

Okamžitě přestaňte se snahami odzbrojit evropskou veřejnost či vychovat generaci multikulturních zaslepenců. A již konečně udeřte silou na semeniště islámské nevraživosti proti civilizované Evropě. Jinak budeme další dlouhá léta žít ve strachu, kde příště teroristé ohrozí nás nebo naše blízké.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …