Sládek (SPR-RSČ): Fake news

06.06.2017 17:36

Podpora teroristů mezi muslimy je stoprocentní. Mnozí podporují teroristy aktivně, avšak naprosto všichni s nimi souhlasí a podporují je alespoň mlčky.

Sládek (SPR-RSČ): Fake news
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Ti všichni čekají jenom na příležitost, jak nám Evropanům zakroutit krkem. V dalších volbách budou jednotně volit svoje zástupce, kteří zavedou nové pořádky, takže to bude po celé Evropě vypadat jako v Londýně, kde muslimové zvolili starostou muslima, který sice roní slzy nad oběťmi teroru, ale pro samotné Londýňany nedělá vůbec nic. Naopak využívá teroru k dalšímu posílení moci své a svých souvěrců a dalšímu potlačování práv a svobod občanů.

Celkem dlouho se dařilo médiím maskovat tu stoprocentní podporu, která poskytují muslimové teroristům. Vždy byli prezentováni údajně také muslimové, kteří odsuzovali řádění teroristů, a dokonce někdy i pomáhali obětem.

Všem těm mediálním lhářům a podvodníkům byla konečně stržena maska. CNN, hlásná trouba nového světového pořádku, byla přistižena in flagranti při aranžování skupinky Arabů odsuzujících teroristický útok v Londýně. Těch několik pečlivě vybraných mužů, žen a dětí s narychlo vytištěným papíry hlásající hesla „ISIS prohraje“ nebo „vraťme lásku do Londýna“ dostalo honorář za to, že zahrají kompars a budou předstírat rozhořčení a odsouzení atentátu.

Nemůžeme tedy věřit ani jednomu záběru, ani jedné reportáži za posledních několik let. Všechny mohli být stejným podvodem, jako ta nejnovější, a to nejen na téma terorismus. Zrovna tak naivní by bylo si myslet, že jde o problém zahraničních novinářů. Tady doma máme stejné dezinformátory a lháře, ještě ke všemu mnohé placené z naších daní formou koncesionářských poplatků.

Říkám, pryč s prolhanými novináři a jejich prolhanými majiteli!

Ptám se všech, kdože vlastní nezanedbatelnou část médií v České republice? 

Přemýšlejte o tom, hlavně u voleb.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

14:04 Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

Europoslanci odsuzují ruské pokusy o vměšování do dění v Evropském parlamentu a nadcházejících evrop…