Solis (Ne Bruselu): Kam až ve svém absurdním počínání Západ hodlá zajít?!

20.05.2014 17:20

Prohlášení k evropskému zákazu volit svého prezidenta.

Solis (Ne Bruselu): Kam až ve svém absurdním počínání Západ hodlá zajít?!
Foto: Radim Panenka
Popisek: Demonstrace proti údajné americké agresi vůči Sýrii před ambasádou USA v Praze

Francie a SRN neumožní syrským občanům, žijícím na jejich území, prostřednictvím tamních syrských zastupitelských úřadů volit nového syrského prezidenta. Po neuznání referend v ukrajinských oblastech je to další rána evropské demokracii.

Snaha některých evropských zemí, zabránit syrským občanům, žijícím na jejich území účastnit se prezidentských voleb prostřednictvím tamních zastupitelských úřadů, posouvá společenský vývoj v Evropě několika posledních desetiletí rázem nazpět, do období temného despotizmu.

Členské země Evropské Unie, které toto deklarují, ukazují v plném světle to, co se pod rouškou Evropské Unie skutečně ukrývá: fašistická IV. říše, o které snili Hitler a Bormann.

Viděli jsme, jak EU zrušila zákeřné embargo uvalené na Sýrii pouze v oblasti zbraní, čímž napomohla vyzbrojování teroristických skupin. Tyto skupiny společně s dalšími komplici z řad takzvaných "přátel Sýrie" vyzbrojila a nyní navíc braní syrským občanům vykonávat svá občanská a politická práva. Vidíme také, jak se EU staví přátelsky k pučistické vládě neofašistů v Kijevu. Není pochyb, že vládu nad Evropany získaly skupiny, které přímo odporují ideálům, na kterých byla v Evropě budována demokracie.Pozice evropských zemí, které se neoprávněně rozhodli vměšovat do vnitřních záležitostí Sýrie a mařit výkon ústavních procesů, které jsou důležité pro nastolení míru a pořádku v této těžce zkoušené zemi, je neakceptovatelná a nasvědčuje tomu, že je v nejvyšších politických kruzích rozhodnuto vyostřovat mezinárodní klima a zatáhnout svět do širšího ozbrojeného konfliktu, který se může zvrhnout v III. světovou válku. Ti, kdo za takovým zlým záměrem stojí, by měli být svými občany okamžitě vyzváni k rezignaci a voláni k odpovědnosti. Jak můžou civilizované země porušovat princip extra-teritoriality zastupitelských úřadů? Kam až ve svém absurdním počínání Západ hodlá zajít?!Jako Evropan - přesto, že se od EU jako instituce distancuji a s jejími politikami nesouhlasím, se stydím za to, čeho jsem v souvislosti se syrskou prezidentskou volbou svědkem a velmi se Syřanům omlouvám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Daniel Solis - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

8:05 Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo II. výzvu aktivity Inovace Operačního programu Technologie…