Svoboda (KDU-ČSL): Pokračujeme v řadě úspěšných voleb

31.05.2014 14:18

Poděkování Pavla Svobody za podporu ve volbách

Svoboda (KDU-ČSL): Pokračujeme v řadě úspěšných voleb
Foto: Petr Kupka
Popisek: Pavel Svoboda

Sestry a bratři!

Společně jsme dosáhli skvělého výsledku ve volbách do Evropského parlamentu. Pokračujeme tím v řadě úspěšných voleb od krajských, senátních a sněmovních. Potvrdili jsme tak naši pozici v české politice. Považuji za velkou čest, že jsem mohl vést kandidátku, která dosáhla nejlepšího procentního výsledku KDU-ČSL v celostátních volbách, kam až paměť sahá.

Jde o úspěch celé strany. Chci proto poděkovat všem spolukandidátům, volebnímu štábu a v neposlední řadě nadšeným a pilným členům a členkám, kteří se zapojili do kampaně. Děkuji také našim ministrům, poslancům a senátorům, bez jejichž kvalitní práce, kterou voliči ocenili, bychom takto výrazně uspět nemohli. Rovněž děkuji všem finančním přispěvatelům.

Věřím, že úspěch ve volbách do EP se KDU-ČSL zúročí v nadcházejících komunálních a senátních volbách. Držím všem našim kandidátům palce a jsem si jist, že jako strana se opět zmobilizujeme a společně uděláme vše pro dobrý výsledek. Víme, že na to máme!

Zdař Bůh
Pavel Svoboda

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kobza (SPD): Půjde i o jakési perpetuum mobile výroby voličů

17:17 Kobza (SPD): Půjde i o jakési perpetuum mobile výroby voličů

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě