TOP 09 Praha 4: Návštěva na Kypru vrhá na starorstu a zástupce radnice negativní světlo

05.12.2013 18:33

Vyjádření Klubu zastupitelů TOP 09 Praha 4 k návštěvě starosty Prahy 4 a zástupců radnice u severokyperského vicepremiéra.

TOP 09 Praha 4: Návštěva na Kypru vrhá na starorstu a zástupce radnice negativní světlo
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 4

V posledních dnech se v médiích objevily fotografie a informace o návštěvě a jednání starosty MČ Prahy 4 Pavla Caldra, místostarosty Jiřího Bodenlose a radního Martina Píši s vicepremiérem Serdarem Denktaşem, jedním z nejvyšších představitelů Severního Kypru, mezinárodně neuznávaného státu. Uvedeného jednání se také podle všech indicií zúčastnil kontroverzní lobbista Ondřej Palounek.

„Přestože starosta Caldr ve vyjádření pro Českou pozici a Český rozhlas tvrdí, že se jednalo o soukromou návštěvu během dovolené a žádné oficiální záležitosti se neprobíraly, nabízí se několik otázek, na které by měl, podle názoru Klubu zastupitelů TOP 09 pan starosta a další účastníci odpovědět,“ uvedla Jana Marsová, předsedkyně Klubu zastupitelů TOP 09 Praha 4.

„Klub zastupitelů TOP 09 Praha 4 tuto kauzu vnímá jako událost, která vrhá na radnici Prahy 4 a na její zástupce velmi negativní světlo, a proto budeme na nejbližším zasedání zastupitelstva, které se koná ve středu 11. prosince 2013, požadovat od výše uvedených radních řádné vysvětlení,“ uzavírá předsedkyně Klubu zastupitelů TOP 09 Praha 4 Jana Marsová.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hilšer: Vláda více oligarchů, kterým posluhuje politická stafáž

7:02 Senátor Hilšer: Vláda více oligarchů, kterým posluhuje politická stafáž

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k oligarchizaci české politiky.